onsdag 14. desember 2011

Buksegevinst, valnøttbrød og dekorteip

Et skikkelig "hummer og kanari"-innlegg.
Først av alt. For noen uker siden, var jeg så heldig å vinne i en give away hos Ennahs lille hjørne. Hanne syr fantastisk fine barneklær - hvert plagg er unikt! De er komfortable og "vokser med barnet". Lille Glede har allerede flere bukser som Hanne har laget, men nå var jeg altså så heldig å vinne et plagg! Det var så mye fint å velge mellom, at jeg endte opp med å kjøpe et plagg selv også, så det ble ei bukse på lillebror og ei på Lille Glede.

Denne buksa er i str 5 år, men tror Lille Glede kan begynne å bruke den allerede nå. Den blir bare litt ekstra "posete".
TUSEN TAKK til Hanne! Jeg anbefaler gjerne klærne og du kan titte innom bloggen Ennahs lille hjørne og se mer. Fine priser er det også!


Mer baking har det blitt. Vi prøver å fylle opp fryseren med forskjellig brødbakst som vi kan kose oss med i førjula og jula. Valnøttbrød bakte vi første gang i fjor, og det måtte vi bake i år også. Oppskrift finner du ved å trykke her. Tilsett gjerne mer salt - jeg strødde litt på toppen også.


I november bestilte jeg noen ruller japansk dekorteip hos konfettishop. Jeg ser utvalget har blitt bedre etter at jeg bestilte. Billig frakt var det forresten!


Inspirert av dere bloggere og magasiner har teipen blitt brukt til å lage juletrær på Lille Gledes rom, dekorering av kubbelys og til julegaveinnpakning. GØY!
2 kommentarer:

 1. :) sitter og smiler :) såå artig å høre at du er fornøyd!!! Å tusen hjertelig takk for utrolig fin reklame!!! Tar det med meg:)

  Disse diggibuksene er utrolig stilige når de er litt for stor, ekstra stas med at de er litt mer baggy i formen, å ikke minst så vokser den med barnet ;)

  Jeg har også kjøpt sånn stilig-teip;)
  ha en fortsatt fin uke, og kos deg med magen den siste tiden du har igjen:)

  SvarSlett
 2. God morgen Glede
  Sååå spennende, passert termindatoen og greier!!! Og som du henger i stroppen som en sa før i tiden; baker fikenbrød og det hele i din tilstand nå; sprekt!
  Morsomme klær du har fått i hus og jammen meg skal jeg innom denne nettbutikken med japansk tape! Jeg har en skål med tape men kjenner jeg er helt vill etter slik tape.
  Ha gode og spennende dager, Glede! Regner meg vi får greie på det etter hvert når den nye verdensborgeren er kommet!
  Stor klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...