onsdag 2. september 2009

En god start på dagen...

... får jeg ikke av den gamle vekkerklokka mi! En digital sak med en forferdelig alarm! En av tingene øverst på handlelista når vi nå flytter, er nye vekkerklokker til meg og min kjære - som er stilige OG med en alarm som gir oss en god start på dagen... I disse "vi-skal-flytte"-tider, har jeg ikke tid til å sitte på nettet og lete etter noen kule klokker. Men så kom jeg på at jeg har jo dere! Er det noen som har noen gode tips? Hvilken vekkerklokke har du?P.S Egentlig er Lille Glede vekkerklokka vår for tida, hun våkner mellom fem og kvar på seks... Men kanskje vil hun la klokka ta seg av den jobben etterhvert? Det er lov å håpe!

7 kommentarer:

 1. Heii :) finnes det vekkerklokker som vekker deg på en fin måte da? hmm, det har jeg i løpet av snart 25 år ikke opplevd altså...hehe! Så gi meg et lite pip om du oppdager en...huff, vekkerklokker er fæle syns jeg nemlig. River meg ut av deilig søvn..det rare er at jeg våkner som regel like tidlig av meg selv om jeg ikke har klokke, men da er det liksom på det tidspunktet kroppen selv vil..selvfølgelig tørr jeg aldri legge meg om kvelden uten å ha på klokka viss jeg vet jeg må tidlig opp neste dag ;-) ikke lett...lykke til med "Jakten" i alle fall!
  klem

  SvarSlett
 2. Jaja, ikke bare vi som har en morgenfuggel...huff, skal ikke klage men alt før 6-tia er natta for meg. Menmen, plutselig snur det og det er vi som må vekke de( det ER lov å håpe ja!)

  SvarSlett
 3. Haha, det er sikkert mange år til du trenger vekkerklokke enda... :P Men hvis du vil ha, så har jo Greengate noen som er nyydelige :)

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg har en Karlsson vekkerklokke fra Ting! Den tikker litt, men er ikke av de værste tikkerne:) jeg er i hverfall veldig fornøyd!! Ang tikking- du burde høre godt på klokken før du kjøper den, høy Tikking kan være Forferdelig irriterende.. haha!!
  Ha en fin onsdag, og lykke til med leting!!=)

  SvarSlett
 5. Enig med savannetreet, sjekk om klokka tikker! Skikkelig anoying hvis du ikke får sove!
  Vi har klokkeradio, så jeg våkner alltid til fin musikk - etterfulgt av nyheter!
  Men den har desverre ikke batteri, så hvis strømmen skulle gå i løpet av natta....

  SvarSlett
 6. Jeg synes det er deilig å vokne til radioen om morgenen, så kan man ligge å høre litt på radio i halvørska før man står opp! Vet ikke om det finnes noen kjempefine radiovekkeklokker, men det må det vel gjøre.

  Vår stå-opp-klokka-fem-seks-ettåring, har nå blitt en to og et halvt åring som må vekkes klokka 7, og av og til kan sove til klokka 8 til og med! Så det er håp ;)

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker meg en slik vekkerklokke du viser frem, en gammeldags en som både er funksjonell og stilig. Men har enda ikke funnet en. Min vekkerklokke er så kjedelig, jeg bruker nemlig bare mobilen..

  Ellers har jeg hørt om en vekkerklokke som lager lys i rommet gradvis slik at man skal våkne til av seg selv. Men det ser jeg for meg er litt masete, særlig om man deler rom med noen som ikke skal så tidlig opp ;) Snoozeknapp er kanskje også litt bortkastet på en sånn.

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...