onsdag 30. september 2009

Hurra for Lille Glede!

Kjære Lille Glede! Gratulerer så mye med 1-årsdagen i dag!
Jeg er så utrolig glad og takknemlig for at du er til, og for at du er akkurat den du er!
Elsker deg!

12 kommentarer:

 1. Grattis til den søte lille prinsessa!! :-D kjempeheldig er du!
  Vi er faktisk ikke kjempeofte innom bruktbutikker...har ingen fast dag, eller fast runde, hehe...bare innom innimellom når jeg har tid og lyst! Og så var vi så heldige :-D Vi har jo ikke tenkt å ha det selv, men det var for fint til å ikke kjøpe med seg...hehe!
  ha en fin-fin dag da ;-D
  klem

  SvarSlett
 2. Gratulerer og hipp til lille glede! :) håper dere får en kjempe fin dag! klem

  SvarSlett
 3. Grattis med dagen som var da lille glede..
  Klem fra Drops

  SvarSlett
 4. Gratulerer med dagen herlige Lille Glede!! :D

  Venter spent på episode to fra fretex... ;)

  SvarSlett
 5. Gratulera med dagen til lille glede! Så søtt bilde av ho :)

  Hilsen fra Kamille

  SvarSlett
 6. Grattis till den fina lilla glädjen!

  SvarSlett
 7. Grattis med 1-årsdag lille Glede :D

  -og så spennende med nattbordene! JEg drømmer om å få snoke rundt på alle byens gjenbrukslagre jeg..Tenke å få gå igjennom alle varene FØR alle andre :D haha, snakk om sære interesser :D hoho

  SvarSlett
 8. Åh, frysninger... for et nydelig søtt bilde! Og de ørene på den dressen! Mathea har en liten kudress med små ører på, og hun er så utrolig skjønn i den! Smelt... små barn er det vakreste som finnes!

  Det er så rart- jeg har vært litt fra og til i bloggverdenen, men tittet innom deg i dag, etter nesten en uke siden sist besøk. Og rett etterpå hadde du skrevet kommentar på bloggen min;) Tankeoverføring?

  Tenk at dere har flyttet på landet. Så godt å høre at du er komfortabel med avgjørelsen og føler at dere er på riktig vei. Det er viktig! Kan tenke meg det er masse å gjøre. Det er veldig spennende å flytte, men guri så masse stress det er også. Så mange ting som skal pakkes ned, for så å finne sin plass i det nye hjemmet. Men helt sikkert veldig deilig å starte med blanke ark.

  Nå sitter jeg stappmett i sofaen etter å ha delt en STOR pizza med Rasmus. Jeg blir skremt over mengden mat som greier å finne plass i magen min, hehe. Og alltid er det plass til litt sjokolade;) Rare greier det der..

  Hele helga ligger foran oss, og vi har ingen planer. Deilig!! Håper du har gode dager, og at du slapper godt av på ditt nye (gamle) hjemsted med familien din. Hurra for lille Glede!!

  Ha en nydelig helg, kjære deg!

  Klemmer i fleng fra Marthe

  SvarSlett
 9. Gratulerer med snart ettåring :). Tida flyr, tenk at vår blir tre år om under et halvt år! AAng kjolene, så er de str 92 og 98. Men jeg kan sy en slik til deg hvis du vil. Bare si fra om du vil ha str 80 eller 86, og om vi vil ha blomstrete med lilla lommer, eller lilla med blomstrete lommer. Tror jeg har nok stoff av begge typene.
  Hørte at dere hadde flyttet til Halsa, ja. Trives dere?

  SvarSlett
 10. På etterskudd - gratulerer så masse med første bursdagen til lille glede!! Så søt!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...