tirsdag 8. september 2009

"Livet...

... er et slit, og så dør man"... Det sa en person til meg her om dagen. Selv om hun sa det med et smil, var det et snev av alvor i det. Først måtte jeg le litt, men så begynte jeg å tenke på hva hun faktisk sa. En slik innstilling til livet nekter jeg å ha!

Jeg vil leve nå!
Jeg vil nyte
jeg vil oppleve
jeg vil elske
jeg vil smile
jeg vil synge
jeg vil lære
jeg vil leke
jeg vil så mye!
Livet er fantastisk og jeg finner alltid noe å være glad for i hverdagen!! Det er så lite som skal til, men det er så viktig. En smil, et godt måltid, en oppmuntring, å lykkes med noe på jobben, en ny genser, en tur i høstværet, levende lys, en kopp kaffe om morgenen - jeg kunne fortsatt i det uendelige....

Selv om jeg har dårlige dager, prøver jeg alltid å minne meg selv på at jeg lever her og nå - det er jeg som kan velge å gjøre dagen bra!
"Livet kommer ikke, livet er. Hold om, hold av hverandre - NÅ!"

8 kommentarer:

 1. ja..det er jammen sant!
  livet er..

  SvarSlett
 2. Jeg finner glede i masse jeg også, men klarer ikke alltid å finne den om morgenen når jeg står opp stuptrøtt... :P

  SvarSlett
 3. Helt enig! Vi må nyte livet! Da den første datteren min ble født, sa en venn av familien til henne: "Du er født inn i en vond verden". Men det kommer vel bare an på øyet som ser. Jeg ser skjønnhet og godhet i verden, og slik vil jeg fortsette å se den!

  SvarSlett
 4. Fine fine Glede! Et godt og varmt innlegg, som jeg trengte i dag.. Har noen litt mindre bra dager en gang i blant, og da er det viktig å tenke på dette du skriver! Takk for at du minnet meg på :) hold meg oppdatert på hvordan det går med leilighetsalg!!? Lykke til!!
  Stor og varm klem

  SvarSlett
 5. Så bra innlegg- ble glad av å lese det =)
  Life is good- og hvis noe er vanskelig:
  "Ingenting er umulig- det umulige tar bare litt lenger tid"
  Ha en fin onsdagskveld! Hilsen M

  SvarSlett
 6. Det er så sant, en flott påminnelse i hverdagen. Man stresser ofte så altfor mye over ting som skal skje og alt man skal gjøre så man glemmer det å leve. Det er en god egenskap det å kunne nyte nuet, bare la plikter ligge og kose seg med familien.

  SvarSlett
 7. Så nydelig innlegg Glede!
  Blir glad inne meg av å lese så mye fiint :)
  Livet er herlig!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...