torsdag 19. november 2009

Kjernesunn frokostblanding?

Min kjære svigerinne lager en kjempegod frokostblanding etter oppskrift funnet i boken om en dansk, kjernesunn familie. Jeg ble kjempeinspirert og måtte selvsagt prøve. Oppskrift finner du inne på den flotte bloggen hennes, Kristins hus.

Jeg målte opp ingrediensene og Lille Glede tømte det i bollen. Kjempeflink vet du! Selvsagt er jeg fornøyd med at hun allerede er nysgjerrig på matlaging... :)

"Blandingsforholdet" finner du som sagt på Kristins hus, men jeg brukte følgende herligheter i min blanding: havregryn, firkorn, solsikkekjerner, gresskarkjerner, sesamfrø, kokosmasse, hakkede mandler, rosiner, tørkede tranebær og dadler. Dette ristes i en panne og blandes med: kokosolje, kakao og kanel.

Blandingen er supergod og metter godt - jeg liker den best med melk. Jeg ante ikke at dadler var så godt! På bloggen til min svigerinne tror jeg også du finner en oppskrift på en nydelig kake med dadler, og heeelt uten sukker! Tenk det!

2 kommentarer:

 1. Blir ydmyk over all reklamen du skriver om bloggen min!! Takk for det;-)
  Blir moro å følge dere videre i Øverjensstuå, og nå som vi bor så nærme hverandre!!
  Silje kom hjem nå i kveld, vi har kost oss med ett glass vin, julemusikk og sydd og ordnet litt til lørdag. Hun blir også med på messe.
  I morgen skal jeg til Batnforden, så rett hjem til siste inspurt. Tommy er borte, så det erikke sikkert det blir gjort så mye;-)
  God natt
  Kristin

  SvarSlett
 2. Jo, bare vær glad du bor landlig og langt fra butikker. Kan love deg at det er alt for mange fristelser nå før jul. Hvert år går jeg i fella, og kjøper litt for mye av det ene og det andre. Når jeg skal kjøpe julegaver, blir det alltid litt til meg selv også. :))

  Den frokostblandingen hørtes rett og slett knallgod ut. Har sansen for å lage tingene selv, for da har man litt kontroll på hva man putter i munnen. Ha en fin fredagskveld. Nå må jeg løpe, for pizzaen og tv'en venter. Klem Minmill

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...