onsdag 10. juni 2009

Se!

Blogging kan føre til mange uventede og positive opplevelser! Datt var for en stund siden på bruktbutikken på hjemplassen sin, og så en fløtemugge i dette serviset, Daisy fra Turi Design.


Hun husket først ikke hvor hun hadde sett det, men etter hun hadde vært på butikken husket hun at det var jeg som så smått hadde begynt å samle på dette serviset. For å lese mer om det les blant annet her og her. Datt sendte sin mamma for å kjøpe fløtemuggen. I mellomtiden kom jeg imidlertid over en mugge selv og kjøpte den, så mammaen til Datt kjøpte istedet disse for meg! Så utrolig snilt. Takk. Nå har jeg asjetter, mugge, en liten ildfastform med lokk og to smørkopper. Kult!

14 kommentarer:

 1. Hihi, vi får prøve å få overlevert skatten i helga... ;)

  SvarSlett
 2. Så fint mønster!!!
  Skjønner at du er fornøyd nå:)

  SvarSlett
 3. Hei
  Ja kanskje det!! Vi må vel legge en plan for Oppdals-tur også;-)
  God kveld fra den andre K

  SvarSlett
 4. Så flott! :D bloglovin er veldig fint syns jeg, der kan man følge med på sine favorittblogger, og hver gang de har skrevet nye innlegg kommer det der. Også kan man lagre de innleggene man vil, som dine fine matoffskriftsinnlegg ;)
  Selvfølgelig skal jeg fikse fint vær, har allerede lagt inn bestilling, så får vi håpe pakken blir levert til helgen.. Høres ut som en fin helg i hovedstaden, dere bør glede der til Mamma Mia! gleder meg til å høre hva du syns :)

  SvarSlett
 5. Koselig mønster! Burde kanskje begynt å samle på dette jeg osgå..Min engelske svigermor heter nemlig Daisy :)
  Jeg får helt vann i munnen av all den lekre maten du lager! Focacciaen ser så nydelig ut og alt det andre likeså..Må bake Brownies snart igjen skjønner jeg :)
  Ha en fin kveld :))

  SvarSlett
 6. Koselig mønster! Burde kanskje begynt å samle på dette jeg osgå..Min engelske svigermor heter nemlig Daisy :)
  Jeg får helt vann i munnen av all den lekre maten du lager! Focacciaen ser så nydelig ut og alt det andre likeså..Må bake Brownies snart igjen skjønner jeg :)
  Ha en fin kveld :))

  SvarSlett
 7. Snill mamma vi har ja, kjempekult mønster:)

  SvarSlett
 8. Tøft mønster og glade farger! Så mange fristelser du har lagt ut i bloggen din. Her var det mye godt å spise. Så heldig du er som fant igjen de gamle mønstrene. Jeg hadde vært helt i ekstase om jeg hadde funnet en slik skatt!

  SvarSlett
 9. Blir veldig sulten av å se på bloggen din, får bare lyst til å løpe rett hjem og lage nydelig mat, men jeg må nok sy videre på brudekjolen jeg har tatt på meg...

  SvarSlett
 10. Heldiggris! Det mønsteret er kjempesøtt :)

  SvarSlett
 11. Så gøy da!! :) hmm..nå kommer jeg til å holde øynene åpne etter det for deg og.. :)

  SvarSlett
 12. Jeg har vokst opp med fat og mugger i det mønsteret, det er kjempekoselig og vekker gode barndomsminner! Dessverre er fatene enten så slitt at mønsteret nesten ikke vises eller gått i stykker... Men de dukker opp på loppemarkeder innimellom, så du får nok sikkert tak i mer! =)

  SvarSlett
 13. Dette bringer gode minner, bestemor hadde dette serviset. Mange gode kveldsmåltider med kakao i barndommen :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...