onsdag 24. februar 2010

Hurra for Urban Retro!!

Kristine med den utrolige flotte bloggen Urban Retro har passert 40 000 besøkende og feirer med en Give Away. Fint for oss! Du ser på bildet hva du kan vinne, trykk på det for å komme til bloggen... Hun har akkkurat solgt en superkul leilighet, som hun og samboeren har pusset opp - wow sier jeg bare! I tillegg selger hun veeeldig mye fint hos Epla i Urban Accessories/Ugleboden. Jeg har kjøpt en ring og et armbånd i samme stil som den grønne ringen under, og krysser fingre og tær for at jeg kunne vunnet den. Hva ønsker du?


Stort grattis til deg Kristine!!

3 kommentarer:

 1. Så masse fint i premie! jeg skulle nok gjerne ha hatt kloa i de fine blomster-øreknappene :) Jeg har vært en liten tur hjemme på Toten, og reiser innover igjen til hovedstaden i samkjør med at Ø lander på gardemoen. Gleder meg som en unge til hver torsdag jeg. Deilig å få igjen den viktigste i hverdagen.. Jeg krysser fingrene for at du vinner den grønne ringen :)

  SvarSlett
 2. Forresten Glede, har du noen gode tips om steder der de selger fine tapeter til barnerom? enten nett eller butikker.. Min søster som skal pusse opp barnerom, og en vegg med søt tapet var ønsket :)

  SvarSlett
 3. God morgen kjære deg!

  Satt og skrev en kommentar til deg på pizzafestinnlegget tidligere i uken, men ble aldri ferdig, hehe, sånn kan det gå;) Men det så xså innmari koselig ut!! Tenk å ha et sånt sted til rådighet? Og fine venner å fylle stedet med. dere ser ut som det perfekte vertskap:)

  Huff, huff, håper Lille Glede er bedre i dag. Jeg har også merket at det er en ny sjef i huset og at ting ikke alltid blir som man planlegger. Håper dere får en fin lørdag allikevel, med masse familiekos og avslapping. Trondheim by står jo der til en senere anledning:)

  Her har vi ikke hatt mange timene med søvn i natt. Rasmus har stått opp til premieutdeling, og jeg stod opp med Mathea halv 6. Jaja, hva sa jeg om en ny sjef i huset? Trøster meg med at hun sikkert kommer til å sove lengre en aller annen gang. Kanskje som tenåring?;)

  Ønsker deg 9en flott lørdag glede, og sender 9god bedring96-tanker til Lille Glede!

  Klemmer

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...