tirsdag 23. november 2010

Tallerkenhyller får man aldri nok av!


Denne tallerkenhylla har jeg hatt lyst på lenge. Vår lokale interiørbutikk An Angel by my side ligger rett ved huset jeg bor i nå, så jeg har sett på den nesten ukentlig...


Har vært lite interiørkjøp i det siste - da vi tenker å vente til huset er ferdig. Nå har jeg imidlertid funnet ut at det nærmer seg såpass at det kan være lurt å begynne å "hamstre" litt.. Hehe..


Farsdagshelga oppdaget jeg at det var rabatt på hylla, så da foreslo jeg for min kjære at han kunne få den til farsdagsgave. Genialt! Ser for meg at den skal få henge over loppesofaen som skal stå på kjøkkenet.


Den kommer ikke helt til sin rett her, mot denne strietapeten, men tror den blir nydelig mot de hvite veggene i nyhuset. Liker også fargen veldig godt. Den har nesten samme farge som den brukte stolen jeg kjøpte i sommer.
P.S: Herr Glede fikk en annen farsdagspresang også altså... Litt mer i hans gate. :)

7 kommentarer:

 1. Den var veldig veldig fin da =)- og litt annerledes- original! Det liker jeg!! Elsker tallerkenhyller- har en som jeg snart skal henge opp i stua.. tror det blir koselig =)

  SvarSlett
 2. Kjempefin hylle, og for en fantstisk flott sofa!!! Den hadde jeg likt her hos oss. Og 400,- var ikke å forakte.

  SvarSlett
 3. Wow, kjempefin. Så utrulig heldig du er som fikk tak i denne. Det var jo ikke noe å vente med.

  Klemmer Ann<3

  SvarSlett
 4. Hei :-) å så lenge siden jeg har vært innom bloggen din!! Men i går, helt ut av det blå, så kom jeg til å lure på hvorda det går med huset deres. Hehe! Og så har dere jo fått egen bygge-blogg! Så herlig! Det blir jo virkelig et fantastisk hus. Utrolig stilig med loftsstua og takhøyden som dere får i tv-stua. Etter å snart ha renovert 2 gamle leiligheten med utfordringer på både skjeve hjørner og gulv, vegger, tak som ikke er i plan så frister det mer og mer å bygge nytt hus en dag. Meeen, spørs om det er noen tomt å oppdrive i vår prisklasse som er sentrumsnært nok for meg, hehe ;-) masse-masse lykke til videre i husprosjektet. Skal følge mer flittig med fremover, er jo så spennende å se at det tar form :-D
  klem fra meg

  SvarSlett
 5. Ah, den var utrolig skjønn, heldige du! :D Liker så godt de som er slik på skrå, plass til så mange nydelige fat! :)

  SvarSlett
 6. Oj, så fin den hyllen var! Kjempeflott farsdagsgave :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...