fredag 17. juli 2009

Herr Gledes grønne hjørne

Herr Glede tok noen bilder fra balkongen her om dagen.. Kom på det var på tide å legge dem ut, vi drar nemlig på hytta i dag. Gartneren selv er ikke her, så skal prøve å kommentere etter beste evne. Peppermynteplanten vi har omtalt tidligere er virkelig diger! Herr Glede går stadig ut på balkongen en tidlig morgen og plukker noen blader som han tar i et glass varmt vann - ferskere peppermyntete får du ikke!
Hageredskaper fra Indiska... Mon tro om han virkelig bruker dem, eller om de jordrestene er tatt på for bildets skyld? Hihi.. Kjøpte den "blomstervanneren" (finner ikke det rette ordet!?) på Indiska i fjor, men den fungerer mest som pynt i følge Herr Glede, for den er visstnok håpløs å vanne med.

Håper rosene kommer snart.. Det blir fiiiint! Har vokst mye!

Jordbær! Gjett om Lille Glede synes det er godt!?

Lavendel i blomst på toppen av hyllen...

Her kommer forhåpentligvis noen ranunkler etterhvert... Spennende!

Dette er resultatet av en avokadostein som er plantet i blomsterjord. Den står på stua, og er omtrent en meter nå. Er ikke akkurat min favorittplante, men Herr Glede må jo også få ha sine prosjekter! :) Ser for meg at dette kan bli et spennende far- og datter-prosjekt en gang! Hun er glad i avokado, og tenk så artig det kan bli å se at det vokser en plante ut fra en slik stein!

2 kommentarer:

  1. så koselig balkong dere har :) Fersk myntete hørtes deilig ut, og jeg kan jo skjønne at du ikke synes den avokadoen er den fineste planta, men det er nå bra artig når man får planter fra vanlige matvarer da :D

    SvarSlett
  2. Så koselige bilder fra balkongen. Vannkannen var veldig flott, så siden den ikke er særlig brukbar gjør den seg godt som pynt :)
    Jeg synes det er så koselig med nytteplanter og har gjerne det rundt meg. Avocadoplanten ser kanskje ikke så spennende ut, men så gøy at den er sprunget ut fra steinen. Blir gøy å se om dere kan høste fra den etterhvert.

    Ha en fin uke :D

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...