torsdag 16. april 2009

Cæsarsalat og nyyydelig sjokolade

Mitt herlige søskenbarn, min gode venninne og Lille Gledes fadder, har vært på overnattingsbesøk. I går kveld ble det kveldskos med cæsarsalat.

Ruccola, "crispisalat", soltørket tomat, kylling og hvitløkskrutonger, toppet med goood hjemmelaget dressing av egg, worchestershiresaus, rødvinseddik, dijonsennep, sitronsaft, ansjos, parmesan og olje. Ved siden av spiste vi "tomat- og olivenbrød" fra Godt brød. Nam!


Innimellom har jeg en "skal-ikke-spise-noe-søtt-utenom-en-dag-i-uke"-plan. Slik fikk jeg det etter påsken. Men mandag kveld (?) så jeg "Sunt og godt" på TV2, og en ernæringsfysiolog der sa at ca 7 gram mørk sjokolade hver dag er faktisk SUNT! Hurra! Og jeg som er så glad i mørk sjokolade. Dessuten er min filosofi når det gjelder kosthold; alt med måte! Har man det i bakhodet, kan man spise litt av alt synes jeg. Dette er for øvrig min nye favoritt. Anbefales! Og så er det fairtrade... Supert!
Kjøpte disse kortene på Åhlens i går. Synes de er kjempefine! Tenkte å ramme dem inn..

7 kommentarer:

 1. Ojoj, smekker ny layout =) Kjole er på veg. Dvs. halvferdig ;)

  SvarSlett
 2. Namm ....

  Oi..gleder meg til å se puffen piffet opp jeg...
  Det kan jo være overskriften på innlegget thi-hi...Piffet puff...

  Nesten litt sånn piff og paff...er det ikke det de små ekornene til Disney heter på svensk?..

  FIne kort...det blir fint i glass og ramme vettu...
  Drops=)

  SvarSlett
 3. Du lager så masse nydelig mat! Det er jo rett ut skummelt å lese bloggen din, det kan føre til betydelig overvekt etterhvert;) Jeg har vel sagt det før, men jeg elsker kombinasjonen av mat og interiør i en og samme blogg. Takk, takk!

  Og den puffen nedenfor var jo rett og slett et funn! Er det ikke gøy å komme over sånne skatter? Og hurra for mennesker som greier å se potensialet i gamle møbler (eller kanskje hurra for mennesker som IKKE ser potensialet i gamle møbler, og derfor selger de billige til slike som oss..hehe)

  Og forresten, sjokolade gjør deg glad, og glade mennesker er bedre enn de som surmuler over alle kaloriene de ikke skulle ha spist! Nyt sjokoladen:)

  Klem fra marthe

  SvarSlett
 4. Ser så gott ut både med macka och choklad. Måste kanske bre mig en kvällsmacka nu =)

  SvarSlett
 5. Hei Glede! Du har så mange lekre matbilder på bloggen din at jeg blir helt sulten her jeg sitter og skriver :)Cæsarsalat er utrolig godt!
  Skjønner godt at du venter med hvit sofa til barna blir litt større for det blir selvfølgelig fort flekker men alt kan slenges i vaskemaskinen på 60 grader heldigvis.
  Vi har to katter som løper ut og inn men det ordner seg :)
  Kanskje bladet til Leila dukker opp i butikkene her til lands også..Håper det!
  Hun har jo mange fans her også ;)
  Den puffen du kjøpte har jeg nesten helt maken til.
  Jeg malte min hvit og trakk lokket i et gult stoff og plasserte den på barnerommet til stor glede fra datteren min som syntes den var kjempekoselig. Jeg har bilde av den under kategorien "hjemme hos oss".
  Ha en fortsatt fin torsdag! Klem fra Kkardemomme :))

  SvarSlett
 6. Tomat og oliven brød hørtes jo helt himmelsk ut! tror jeg må ta turen til godt brød :)
  Kjempe fine kort, blir nok knall i en ramme. Og jeg er helt enig med deg når det gjelder det å spise alt med måte. Dét med litt trening tror jeg gjør susen jeg. Det kan jo ikke være meningen å holde seg unna all den herligheten som finnes? det er ihvertfall jeg altfor glad i :)
  Hurra for mørk sjokolade!

  SvarSlett
 7. Jeg var så heldig å få smake på cæsarsalaten, og kan anbefale den på det varmeste til alle! :) alltid like stas å komme på besøk til dere..

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...