onsdag 1. april 2009

Våryr!

Verdens søteste vårjakke til vår Lille Glede! Fant den på Lindex forrige uke. Den måtte jeg bare kjøpe! Og gjett om hun ble søt i den...


Ble så inspirert av et par øredobber jeg så i byen i dag, så nå har jeg nok et lite prosjekt på gang... Får se hva jeg får til.. :) Blir det vellykket får dere selvsagt se resultatet.

I påskeutgaven av Kamille, var det en søt mal på en fugl. Da ble det en "fugleranke" av papiret jeg kjøpte på Nettpynt for en tid tilbake. Fikk også brukt noen perler jeg har liggende fra "lage-masse-smykker-fasen" for noen år siden. Litt vanskelig å få til bilde av den.


Fugleranker, påskeliljer, vårjakke... Alt jeg omgir meg med for tiden minner meg om vår, og får meg til å glede meg til tiden som kommer! Å, så mye fint vi har i vente!
Jeg og Lille Glede er med på babysang. I kveld skal vi voksne på avslutning, med historiefortelling, sang, prat og forhåpentligvis noe god mat. Skal ut av "mammaklærne" og pynte meg litt. Gleder meg!
Livet er herlig!

5 kommentarer:

 1. Å denne var søt ja. Hun blir grommmm i den ;-)
  Så moro med ranken m fugler. Tror jeg kopierer den!!
  K

  SvarSlett
 2. Se der ja, kjempe fine pippiper! :) smart! skal få kjøpt meg noen heklebøker, og i tillegg har jeg booket privattimer hos Marthe, som har blitt så flink. Kos deg på damekveld!

  SvarSlett
 3. Og DEN skjønne jakka!! Blikket mitt blei faktisk fanga av den då eg passerte barneklèavdelinga på Lindex i helga..synest berre den var så utruleg søt:-) Lillejenta di blir nok nydelig i den!

  Er så herlig med disse vårteikna! Påskeliljer minner virkelig om våren..kan knapt vente til temperturen begynner å stige litt.

  For ein god idè med dei papirfuglane! Trur ikkje eg rekk det før påske, men mulig det blir nokre vårfuglar her i huset også etter kvart:-) Takk for inspirasjon og god påske!!

  SvarSlett
 4. Denne jakken liker jeg veldig godt. Fuglen er kjempesøt! har også klippet noen fugler for noen dager siden.
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 5. Denne jakken vil jeg også ha! Til meg selv:) Og du sier jo at kiloene bare renner av etter fødselen, så kanskje jeg passer inn i barnejakken etterhvert? Litt veeeel optimistisk her kanskje? Tihi...Tipper Lille Glede er nydelig i den:)

  Fugleranken var også supersøt, så flink du er:)

  Takk for koselig kommentar, godt å vite at det er mulig å komme tilbake til sitt gamle jeg. Nå prøver jeg bare å nyte hver dag (ikke så vanskelig) og prøver å ikke fokusere på kiloene. De er der for jenta mi:)

  Varm klem fra påskeferie-Marthe

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...