torsdag 23. april 2009

Å, så fin!

Sjekk denne matboksen jeg kjøpte på Cornelias hus! Den måtte jeg bare ha. Min første tanke var at dette skulle bli Lille Gledes første matboks... Etter nærmere ettertanke har jeg funnet ut at Glede selv skal få bruke denne boksen, så skal Lille Glede få seg en annen boks, har sett at de har så mange fine på Lille Engel.

Jeg liker å ha en litt spennende matpakke å se frem til når jeg jobber. Helst hjemmebakt brød med variert pålegg; leverpostei og avocado, pesto og skinke osv. I tillegg bruker jeg å ha med litt frukt og grønt; noen tomater, en liten gulrot, noen melonskiver osv.
Håper jeg klarer å fortsette med dette når jeg begynner i jobb igjen. Forstår at det kan bli en smule mer hektisk om morgenen nå, men tanken er å smøre matpakkene kvelden før. Det å finne en fristende matpakke i matpausen, er kjærkomment i en travel lærerhverdag. Dessuten er jeg sikker på at en sunn og god lunsj gir meg den energien jeg behøver for å gjøre en god innsats resten av dagen!

1 kommentar:

  1. De boksene er så fine:) Og fristende matpakka ja.. Flink er du om du klarer det! Jeg pleier å ende opp med en banan og et par rundstykker fra butikken, rett og slett fryktelig kjedelig!

    Ha en flott søndag!

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...