mandag 20. april 2009

Olaf, ska æ sætt`n hær?...


... eller ska æ sætt`n dær? Gjertrud, i "The Julekalender", sier dette i en scene hvor hun driver og pynter til jul. Hun flytter en liten nisse noen millimeter frem og tilbake, og blir ikke enig med seg selv om hvor den skal stå.

Føler meg litt som Gjertrud noen ganger... Jeg rådfører meg imidlertid ikke så ofte med Herr Glede, sender han bare noen blikk som sier at "ja, jeg vet jeg er litt rar" og han smiler bekreftende.
Forandring fryder. Morsomt å se ting på en annen plass, sammen med noe annet enn før.

Har nok blitt verre etter at jeg begynte å lese alle de herlige bloggene. Man blir jo så inspirert!
Dessuten har jeg også en svigerinne, med bloggen Kristins hus, som er veldig flink til å forandre og flytte rundt. Alltid noe nytt å se på når jeg kommer dit! Kjempeartig! Hun har med dette fått meg til å forstå at det faktisk går an å flytte på vasen og lysestaken mer enn en gang i året... ;)

5 kommentarer:

 1. Hei :-) :-)
  Da jeg såg innlegget ditt, tenkte jeg at dette må jeg kommentere.. Elsker den turkisfargen og de kombinasjonene du har i hyllen. Og det Green Gate servise/koppene der, er nydelige... Og brettet fra Ikea såg jeg her en dag, og tenkte , detter jammen fint... Men så fortsatte jeg å lese, og da MÅTTE jeg jo ialle fall sende en hilsen;-) Hyggelig hvis jeg har vært til inspirasjon :-) På en eller annen måte!!
  Klæm fra K

  SvarSlett
 2. Nydelig pyntet tallerkenhylde. Jeg kan godt li' de mange friske farver.
  Morsomt at du nævner "The Julekalender" - for den er altså morsom! Og ja, jeg genkender godt Gertruds problem med lige præcis hvor tingene skal stå.
  Muffins-opskriftbogen, som står på din hylde, har jeg også selv. Der er mange fine opskrifter i!
  Det er første gang jeg er inden om din blog, og jeg kommer gerne igen! :-) Her er hyggeligt.
  Charlotte i DK
  www.herhosmig.blogspot.com

  SvarSlett
 3. God dag Glede!
  Gratulerer med tallerkenhylle! Det er et genialt møbel i grunnen, også blir det så fint! Mine står fortsatt i kjelleren, og skriker etter det siste malingsstrøket..Så fint det ble!!Også likte jeg kjempegodt det brettet med elefantene, sammen med den grytekluten. Helt nydelig!!
  Ha en gullkantet tirsdag! )
  klem, esmaralda

  SvarSlett
 4. Kjempeflott hylle, med nydelige farger. Den turkisfargen er en av yndlingsfargene mine. Blir jo glad bare av å se på den:)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg gleder meg noe helt vanvittig til bryllupet:) Blir den største dagen, det er jeg sikker på(nå har jeg ikke unger enda). Vi er ute etter en "løs" stemning, så vi planlegger en buffet med tilbehør og en kokk ved grillen:) Også har vi leid et bra band som skal spille hele natten:) Ser for meg at det kan bli travelt i sommer, men jeg har mange gode hjelpere, så ser ikke mørkt på det:) Liker å ha det litt travelt, og jobber helt klart best under press.:)
  Ja, Lofoten er fantastisk. Har bodd noen år borte, så da jeg flyttet tilbake så jeg alt med nye øyne. Lærte virkelig å sette pris på fjellene, havet, luften og folkene. Så jeg anbefaler virkelig en tur hit..:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...