torsdag 2. april 2009

Matgaven.no

Selv om det heter http://www.matgaven.no/, tror jeg at jeg må bestille noe derfra selv, ikke til noen andre - men til meg selv! Her finnes så utrolig mye fristende for den som er glad i mat!
NORSK NYTELSE;"Du trenger ikke reise langt for å fange fantastiske smaksopplevelser. I Norge finnes smakfulle råvarer, kvalitet og lokale variasjoner. I denne gaven har vi samlet Suldalskinke som er tørket og modnet i frisk fjelluft, økologiske ingefærkaker fra Jacobs Bakeri i Stavanger, og melkesjokoladen ”SansiBar” med ristede sesamfrø og havsalt fra produsenten Cielo i Trondheim. Akevittmarinert, tørket kjøtt fra Skjåk og tørrfisk fra Sea Gold i Tromsø er gode og sunne alternativ til tradisjonell snacks. Fruktchutney fra Frosta passer perfekt til kjøttretter og på ost, mens is og annen dessert kan toppes med kanelmarinerte bjørnebær fra Finnøy."


ITALIENSK INVITT SPESIAL;
"Kokeboken ”Italia” av Tjersland, Uleberg og Brun er også en reiseguide og drømmebok. I tillegg til nydelige oppskrifter på autentiske italienske retter tar boken deg også med til historiene bak råvarer og tradisjoner. Med i gaven får du Anfossos extra virgin olivenolje fra Liguria, nydelig rød og grønn pesto, fyldig pastasaus av tomat og oliven, Spinatella – flate grissini med rosmarin, tagliatelle laget med basilikumpesto, Baci de Saronno sjokoladekjeks og mørk chilisjokolade med 60% kakao - inspirert av måten Mayaene og Aztekerne laget sjokolade på."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...