mandag 13. april 2009

Et varp!

Mamma og pappas hytte heter "Varpet" - et veldig passende navn, for det kjøpet var virkelig et varp! Er alltid like koselig å komme hit! Herlig vær, herlig utsikt, herlig hytte, herlig stemning, herlig mat...
I tillegg har mamma (og pappa) brukt masse tid på å gjøre hytten koselig, både innvendig og utvendig. En venninne av meg, som var på besøk en gang, la spesielt merke til hvor mange speil og høner det er der. Hehe..

Men det er også mange flotte ting som mamma har kjøpt, samlet, fått og arvet. Da jeg gikk en runde med fotoapparatet, fant jeg egentlig ut at det er utrolig mange fine detaljer rundt omkring!

Mamma er blant annet blomsterdekoratør, her er en av påskebukettene. Hun laget brudebuketten min - en nydelig, rund liten sak jeg bar som en ring (en stoor ring..).


En veldig dyktig dame fra hjembygda mi har malt på døra til badet, og har også malt på flere andre ting i hytta.Mamma strikket seks slike herlige høner til påske! En driftig dame, mammaen min!


Denne hønen satt på trappen og ønsket oss velkommen da vi kom! Den satt der også da vi dro, og ønsket oss velkommen tilbake. Gleder oss allerede!

1 kommentar:

 1. Hei du..
  så koselig med hyttetur...
  Og koselig med påskepyntet hytte...
  Wow se det bildet på døren...tenk å kunne male slik da...

  Ha en fin ettermiddag...jeg må hjelpe mr K med middagen..

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...