søndag 26. april 2009

Når man minst venter det...

Familien Glede og et vennepar dro på loppemarked litt på impuls i dag! Helt uten forventninger egentlig.. Og det er når man minst venter det at man finner ting man bare må ha! Sant?
Var innom et sjarmerende, lite garasjesalg hos et hyggelig par. Se hva som ventet på meg! Det var en blå en der også, men da jeg skulle se nærmere på den, fikk jeg beskjed om å holde fingrene av fatet - for den hadde en annen dame sett seg ut! Hehe.. Vi får en ganske pussig oppførsel når det er noe vi vil ha! Men jeg skjønner henne godt, forsåvidt. Fikk høre at hun hadde stått der en time og ventet på at klokken skulle bi 14, for da åpnet de offisielt..
På et loppemarked et annet sted i byen, fant jeg disse herlighetene.. Synd at det manglet et grønt glass, men jeg kunne ikke la det grønne stå igjen alene. :)

Drømmer om en lekestue til Lille Glede. Der skal vi ha den prikkete kasserollen jeg fant forrige helg, de seks miniglassene jeg fant på Fretex, samt dette funnet.

Da kan hun servere iskald saft til vennenne sine en varm sommerdag!

Falt for denne koppen... Likte fargene og blomstene så godt. Passer godt til kaffe om morgenen.
På garasjesalget fant jeg deler av et servise jeg mener å ha sett før. Er det du som har noe av dette, mamma? Eller bestemor, kanskje? Liker så godt mønsteret!

Det er turi design. Samme som det serviset jeg fikk av svigermor...

Og så til det pussigste kjøpet. En samling plater... Hahaha! Jeg kjøpte den først og fremst fordi jeg likte fargene og bildene, men her er også masse flott musikk som jeg gjerne skulle hørt på og danset til... Hadde jeg bare hatt en platespiller...!

Jeg finner ikke noe årstall på. Først tenkte jeg at den må være ny, for den så helt ny ut.. Men det lukter gammelt og er litt teipet inni.

9 kommentarer:

 1. Glede mæ å sjå vår nye venn Cathrineholm full av blomster å liv! ;)

  SvarSlett
 2. Men så heldig du har vært!!! cathrineholmkjeler vokser ikke akkurat på trær og folk er vanligvis helt ville når det dukker opp slike på loppemarkedene rundt omkring ;)
  Du har jo funnet både nydelig servise, morsomme glass med hjerter på i tillegg!!!
  Gratulerer med vel utført loppe-kupp :)
  Det er utrolig morsomt når det dukker opp slike godbiter! Ha en fortsatt fin søndag :)
  Hilsen kardemomme :))

  SvarSlett
 3. Det lyder så hyggeligt med en legestue og de fine glas inden i, så der kan serveres kold saftavand til de små venner!
  Jeg synes det var nogen fine loppefund du gjorde i går. :-)
  Mange hilsener fra Charlotte i DK

  SvarSlett
 4. Så masse fine funn! likte spesielt platesamlingen, da jeg er på leting selv. Kule platecover med fine farger kan fiffe opp leiligheten :)
  Den søte kaffekoppen var også skjønn, kan tenke meg at kaffen smaker ekstra godt i en slik kopp!? Ønsker deg en fin mandagskveld, mens jeg setter snuten min ned i pensum igjen :)

  SvarSlett
 5. Hei Glede
  Skattejakt er så morsomt! Jeg likte så godt fiskefatene du fant og Cathrineholmkjelen.
  Håper du viser bilder av lekstua etterhvert også! Lykke til med den store jakten på barndommens settekasse! Den som leter finner!
  Ha en fin kveld! Klem fra Kasapra

  SvarSlett
 6. Åh ... Nydelig ildfast form!

  SvarSlett
 7. Oi, så morsomt! Jeg har har like glass og lik mugge! Jeg har gule glass også. Elsker alt med slike hjerter på:)

  SvarSlett
 8. Hehe, sjekk den ringen da!
  http://dilldallsaant.blogspot.com/2009/05/navnessteroverraskelse.html

  SvarSlett
 9. Hei på deg, så mye fint å lese her på bloggen din. Hjemmelaget moussaka er jo så godt;))

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...