tirsdag 19. mai 2009

Etasjefat søker fat...

Jeg har veeeldig mange prosjekter og ideer jeg har lyst til å få gjennomført. Akkurat nå går det mest tid til Lille Glede og det er slik det skal være! Så får jeg ta det litt etter litt og jobbe meg nedover listen i sakte tempo. Det tar tid å "skape" et hjem! Et av mine prosjekter på vent, et ganske lite et egentlig, er å "lage" et etasjefat. Har kjøpt to bittesmå vaser/glass hos Tines butikk, som skal stå mellom "etasjene". Synes de er sååå søte! Nå mangler jeg bare tre fine asjetter/fat. Har vært litt på leting, men ikke funnet noen jeg liker. Men det er spennende å være på jakt da!

5 kommentarer:

 1. Oi, for en god ide! Gleder meg til å se! :D

  SvarSlett
 2. Kjære Glede
  Spennende prosjekt og fine vaser! Så blir jo etasjefatet ditt helt unikt!
  takk for din "sjokkerende" og koselige kommentar. Ante ikke at det var denne utgaven av Kamille.
  Har ikke sett det enda, og føler meg rimelig "shaky". Det ble sagt at det kom til å komme i postkassa mi litt før det kom i butikkene. Kanskje i morgen? Undres hva overskriften på artikkelen er? Har jo mareritt om det!
  Det stemmer at artikkelen i utgangspunktet skulle være mindre. Redaktøren hadde vært så fornøydmed bildene, at hun ville ha tre enkeltreportasjer om de tre interiørbloggerene i stedet skrev journalisten til meg.
  jeg er jo kjempespent om de to andre bloggerene er med i samme blad eller om vi er med i hver vår utgave nå.
  Nå skal jeg stupe til køys! Ha en god natt!
  Klemmer fra kaspara

  SvarSlett
 3. Det blir spennende! gleder meg til å se prosjektet ferdig :)

  SvarSlett
 4. Du er ikke så anonym som du tror ;)
  På grunn av diverse kilder har jeg fulgt bloggen din en stund :) Jeg er bare utrolig dårlig til å kommentere.. Men det er ikke du vet du! Takk for kommentar :) Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...