torsdag 21. mai 2009

Klar for å lage søte minner!

Pakke fra Sweet Memories kom i posten i går! Lille Glede koste seg med kassene og papiret, jeg med innholdet!

Som flere andre i blogglandia, falt jeg for dette fatet. Passer perfekt som fat for frokost eller lunsj.. Og lunsjen min står visst klar allerede; maismuffins fra fryseren. Nammi!

Har ønsket meg slik bokser lenge. Småsmå bokser, som vil passe perfekt for noen druer, kiwibiter, ananasbiter, en bitteliten salat eller annet godt i Lille Gledes matpakke.

Supersøte! Betalte 59 kr for 12 stk. Har sett at butikker i byen selger dem for 29 kr per stk!!

Endelig ble denne piknikboksen vår! Tenk så mye godt man kan lagre i denne søte saken! Også fire etasjer da! Gi oss litt finvær i helga, så er vi klare for piknik!!


Finfine servietter!
En såpe fikk jeg visst på kjøpet! Så snilt! Lukter godt...


Dette skiltet likte jeg! Jeg er hun som løper først (som om jeg noen gang får en slik midje, særlig ikke hvis jeg spiser sjokolade... Pytt, livet skal nytes og Herr Glede liker meg uansett!). Skiltet henger på kjøkkenet og peker mot kjøleskapet! Problemet mitt akkurat nå er at det er null - niks - nada sjokolade inni der! Hmm.. Kanskje jeg skal bake en sjokoladekake... Oioi..

5 kommentarer:

 1. Ååå, heldige du, så mye fint! :D Vi blir med på piknik over helga, får bare håpe det blir finvær... :P

  SvarSlett
 2. Kjempefint fat! Og ja, stolen gir masse glede...! Ha en fin helg

  SvarSlett
 3. Håper det er ok at jeg linker deg?

  SvarSlett
 4. Jeg elsker det sjokolade skiltet! og jeg er nok hun som ligger hakk i hel og puster deg i nakken ;) har desverre ikke vært i Frankrike, så kan ikke komme med noen inside tips. Men tror landet er nydelig uansett, og man må vel ta turen til Paris uansett? skal dere flere steder i Frankrike?

  SvarSlett
 5. Mye fint! Kjenner igjen de små boksene...kjøpte to stk til de største barna mine, var vel 29,- pr stk på Cornelias Hus...jaja.
  Ha en fin langhelg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...