onsdag 6. mai 2009

Sei og sild

Nei, sei og dill.. ;) Har en litt lat og tiltaksløs dag i dag, så fant ut at jeg måtte muntre opp meg selv med noe nytt til middag. Så i dag ble det butterdeigsterter med sei og dill, inspirert av denne oppskriften.

Sei marinert i sitronsaft og eggeblanding med egg, kaffefløte, dill, salt og pepper.

Kjøpte butterdeigsplater som jeg stakk ut sirkler og la i smurt muffinsbrett. Prikket med gaffel, la seibiter i, strødde over litt finhakket paprika og vårløk og toppet med eggeblandingen.

30 minutter midt i stekeovnen på 180 grader.

En ny måte å spise fisk på og godt med salat til. Herr Glede er ikke så overbegeistret for pai, men mente at dette var kjempegodt!

4 kommentarer:

 1. Oh, det hørtes ikke bare digg ut, d SÅ utrolig deilig ut også!!

  SvarSlett
 2. Mmm, dette må jeg prøve:-)

  SvarSlett
 3. ååå dette så så godt ut altså...
  Vi hadde wok i dag..og det var sååå smakløst...æsj-.---så mye jobb med så mye deilige ingredienser også ingen smak...hm..
  Får nok lete opp en oppskrift som piffer det opp litt.
  Drops=)

  SvarSlett
 4. Hei Glede
  Du er en mester på kjøkkenet! Så gøy det må være å komme hjem til dine spennede middager og nydelige bakst!
  Underviser du i matlaging også tro?
  Synes denne middagen så veldig god ut! Jeg elsker fisk, og ungene elsker terteskjell. Tror kanskje den retten hadde gått hjem hos smågutta også. Far i huset liker det meste.
  Jeg brukte mye tid på å tenke ut middager, bla i kokebøker, lage månedsmenyer med flere helt nye retter hver uke før jeg fikk barn. Må inrømme at det har gått nedover med de gamle guder, hi, hi!Jeg lagde faktisk forslag til månedsmenyer som hele lærerpersonalet ville ha. Så synkronspiste vi lærerne på skolen jeg jobbet over flere måneder. Alle skulle ha samme middag! Morsomt!
  Ha en god natt og en lystig morgendag!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...