torsdag 7. mai 2009

Å tenke koffert...

... hva kommer det uttrykket av egentlig? Hadde en diskusjon med noen venninner om dette, men vi kom ikke frem til noe bra svar egentlig... Noen som vet?


Jeg tenkte nesten litt koffert da jeg så denne kofferten i mammas skap, jeg tenkte; ååå, den har jeg lyst på! Haha! Til pynt altså! Er jo for galt at slik en herlig ting skal ligge bortgjemt! Foreløpig har den fått plass i gangen, så får vi se hvor den havner etterhvert. Om jeg faktisk skal bruke den som koffert? Vi får se... ;)

4 kommentarer:

 1. Åh, den var stiiilig! Det var skoene også! :)

  SvarSlett
 2. Så fin en koffert! Det er morsomt når man finner slike skatter!:)

  Knaggrekken er kjøpt på kremmerhuset!:)

  SvarSlett
 3. Ja guden veit...thi-hi
  Aner ikke jeg...
  Men fin koffert...helt knall.
  Drops=)

  SvarSlett
 4. Kjære Glede!

  Jeg har vært litt ute av bloggverdenen de siste dagene. Har vært virkelig dårlig til å besøke favorittbloggene mine, men noen dager går timene så fort at jeg såvidt rekker å gjøre det mest nødvendige. Det var så mange fine innlegg inne hos deg nå. Du er produktiv:) Også legger du ut så fristende matbilder - det liker jeg!

  Kofferten var superfin! Elsker gamle skinnkofferter. Tro hvor de har vært i verden? Hadde de hatt øyne og munn kunne de nok fortalt mange spennende historier. Men jeg tror nok denne kofferten er vel så fornøyd med pensjonisttilværelsen og som underlag for de flotte skoene dine.

  Nå er det bysselullan her, snart er det en ny skoledag! Ha en super kveld, snart er det helg!

  Smil og glede fra Marthe

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...