Har fått spørsmål om mer eksakt oppskrift på suppen i forrige innlegg, både i kommentarer og per telefon, så fra gårsdagens suppekokk kommer den her;
1 stor hakket løk
Masse hvitløk
Litt hakket soltørkede tomater
Dette freses litt i en kasserolle.
Tilsett to bokser hermetiske tomater
3 ss karri
Kokes opp
Tilsett så 2,5 liter buljong (jeg tok 2,5 liter vann og fire terninger med grønnsaksbuljong)- kok dette en liten stund.
Tilsett 1 boks matfløte (1/3 liter),
1 boks hermetiske fersken (i biter)
2 små bokser reker (evt 1 stor boks
Husk at suppen ikke skal koke mye når fløte reker og fersken er puttet i. Hakk opp kinakål som tas i skålen før servering av suppen :)
Hei å tusen takk for oppskrifta.Da bli det suppe på damene i mårgå. Ha en fin kveid.
SvarSlettHei igjen Glede :)Tusen hjertelig takk for oppskriften! Suppen ser så nydelig ut at den må prøves ut snarest!Etter min mening er supper undervurderte..Hva er bedre enn glovarm suppe på kalde dager sier jeg bare ;)
SvarSlettJeg skulle klikke meg tilbake til deg i stad og oppdaget at jeg ikke hadde linket deg, men nå ligger du ihvertfall i linklista mi..
Ha en fortsatt fin kveld..Klem fra Kardemomme :)