tirsdag 26. mai 2009

Heklehappy

Sist jeg var hjemme hos mamma og pappa, fant jeg en pose innerst i klesskapet mitt, med noe restegarn fra butikken som foreldrene mine driver.

Fikk lyst til å prøve å hekle et klesplagg, og her ser dere at jeg er godt i gang! Artig! Når jeg først setter i gang, blir jeg så ivrig at jeg bruker hver ledige stund!

Spent på hvordan sluttresultatet blir! Ikke sikker på om jeg kan bruke den, men artig er det uansett. Lærer mye underveis!

9 kommentarer:

 1. Oi, det ser jo lovende ut! Fine farger, bli perfekt nå til sommeren! (Da må du forresten være rask, den kommer til helga! *Danser på bordet*)

  SvarSlett
 2. Så hyggelig at du fikk en "visuell" reise til nordmøre da. Hva skal dette bli tro...? Silje helket en haug med bikinier for noen år tilbake, men...
  Ha en fin kveld og hils gledene dine;-)
  K

  SvarSlett
 3. Oioi spennende prosjekt! gleder meg til å se sluttresultatet :) kjempe fine farger!! vil lære meg å hekle.. er det vanskelig å forklare over nett? :)

  SvarSlett
 4. Jøss, det var lekre farger! Spennende å se hva det blir til slutt, flink er du iallefall. Jeg og Datt skal lære oss å hekle snart vi også...

  SvarSlett
 5. Oj, så flink du er da:) Blir det en bikini,... eller begynnelsen på en fotsid kjole kanskje???
  Fikk lyst å prøve meg på klær jeg og...

  SvarSlett
 6. AH!!
  Send en over...jeg hadde helt klart gått med den..Helt fantastisk fin...
  Du er så flink...WOW...
  Drops..

  SvarSlett
 7. Må si du oppdaterer bloggen din OFTE altså. Imponert!
  Akkurat den toppen du hekler nå, begynte jeg også på her tidligere. Etterhvert fant jeg ut at jeg ikke var så fornøyd med fargevalgene, så den endte nedi garnkista mi igjen. Kanskje jeg tar den i bruk som bikini en dag ;)

  SvarSlett
 8. Å nei å nei..sykdom svisj bort...sånn..
  Ah, får hjertebank av tallerkenhyller jeg også..hhii..på dine vegne..Jepp på tide å dra bort litt da..når man føler slik for andres funn=)
  Drops

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...