tirsdag 12. mai 2009

Kandelaber og Trond Viggo

Var på loppemarked i helgen (sammen med Datt), der var det sykt mye folk! Nå er ikke jeg så erfaren i å gå på loppemarked, så kanskje var dette helt vanlige tilstander, men for å si det sånn var ikke dette en plass for folk med klaustrofobi.. Glass ble knust, folk ble dyttet og tråkket på, noen parkerte med henger utenfor inngangen og i det hele tatt. Når jeg skriver om det nå, humrer jeg litt, for det er jo egentlig ganske så komisk!

Min eneste fangst ble denne "kandelaber`n", som jeg liker å kalle den. Sannsynligvis ikke noe antikk akkurat, men synes det var sjarmerende og fin jeg. Tenker alltid på denne sketsjen av Trond Viggo Torgersen, når jeg ser en slik lysestake. Dessverre vises ikke hele sketsjen her. Trond Viggo er en av de få jeg ler høyt og lenge av! Han er så morsom! Uskyldig og lett humor.

På bildet kan dere også skimte et av mine favorittbilder fra bryllupet! Herr Glede jakter på Glede.. Hehe.. Bryllupskoene ble så og si ødelagt etter det "stuntet", men det var jo verdt det! ;)

5 kommentarer:

 1. Den ble fin ja, slettes ikke en ille fangst! ;) Hvor er det loppemarked i helgen da tro? hehe...

  SvarSlett
 2. Synes den var strålende fin jeg banken min...
  Og likte bildet av Herr Glede på jakt baki der..
  Jepp Trond Viggo er kul vettu..
  Ha en fin dag...
  Fortsatt ingen penger der..buhu....

  SvarSlett
 3. God dag!
  Takk for koselig hilsen!
  Nå er vi vel hjemme igjen, etter nydelige dager i den gamle byen. Er så koselig med bryllup!

  Loppis er gøy, men så kjipt da med sånne ville tilstander, det har jeg visst ikke opplevd. Godt du fant et kupp da, kandelaberen var veldig fin! Og så koselig å se at smekken har fått plass på den lille søte hylla, sammen med de fine røde tingene dine. Likte den lille krukken med hjerte veldig godt.

  Ha en deilig dag! Håper det er sol der du er!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 4. hehe ja, er det ikke sprøtt hvordan folk oppfører seg på loppis.. jeg blir nesten litt flau på andres vegne noen ganger.. Men man må jo le også, ikke stort annet å gjøre. :-) Men bra du fant noe i alt kaoset da :)

  SvarSlett
 5. Enig, Trond Viggo er morsom! ler så jeg får krampe av diverse sketsjer av han :) Så fin lysestake! og for en skatt vedsiden av staken?! den blomsterpotten (?) var knallfin! hvor har du funnet den? Loppemarked er en sjanger for seg selv med ville tilstander til tider.. men jammen er det verdt skattene! Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...