Sopp stekes i smør, krydres med salt og pepper og fersk timian.
Finhakket løk og ris freses i olje, før det tilsettes hvitvin. Dette kokes inn. Så spes det med hønsebuljong, litt etter litt. Dette skal i følge oppskriften ta 20 minutter. Slik ble det ikke helt med oss. Syntes også det var litt lite kraft, så neste gang tror jeg vi lager litt mer. . Sopp, smør og parmesanost røres inn til slutt.
søndag 10. mai 2009
Risotto med sopp og sprøstekt bacon
Vi har hatt lyst til å prøve Risotto en stund... Er jo en klassiker som mange skryter av, så var nysgjerrig på om dette var noe for oss. Fant oppskriften her. Risotto med sopp og sprøstekt bacon.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ah, du viser så masse godt på bloggen din! Har hatt en litt travel uke, så jeg har ikke vært så flink til å vandre rundt i bloggland. Men jeg blir mer og mer sulten og mer og mer glad jo lenger ned i innleggene dine jeg kommer. Har vært nede å snust på lasagnen du laget nå, og vet hva jeg skal lage på torsdagskvelden. Da har jeg date med mannen, og lasagne blir kveldens mat, med parmesanost på toppen. Finnes det forresten noe bedre enn parmesanost? Må i såfall være parmaskinke...
SvarSlettRisotto har jeg alltid hatt lyst til å lage, men har liksom fått det for meg at det er litt vanskelig. Det SÅ hvert fall veldig godt ut. Men tips til å få den bløtere har jeg dessverre ikke, jeg er ikke så bevandret i risottoens verden. Du får kjøre på med fløte, hehe;)
Flinke til å nyte ser det ut som dere er, og det liker jeg!