tirsdag 7. april 2009

Bruschetta

Da er vi en kjapp tur "hjemom" før vi drar på hytta! Åååå, som vi gleder oss! Kjenner det kribler.. Snø, ski, kvikklunsj, pølsegrilling, stampbading, lammelår, kryssord, appelsin, kaffe... Listen er lang!


En "lett" kveldsmat før hyttetur med lammelår, saltbakt hjortestek og himmelsk pai.. Min versjon av Bruschetta. Avocado, god tomat, rødløk, fersk basilikum, salt og pepper, olivenolje og rødvinseddik. Brød "sprøet" opp i stekeovnen, med litt olje og hvitløk på. Serveres med spekeskinke. Mange goooode smaker!

5 kommentarer:

  1. å smaskedi smask....
    dette så digg ut...
    god tur...

    SvarSlett
  2. Ja det så knakendes godt ut!!
    :)

    Glad påsk!

    SvarSlett
  3. Skulle ikke komme for ofte i bloggen din - det gjør meg alltid så sulten, hihi!

    God Påske! Hilsen fra Pillepalle

    SvarSlett
  4. Tusen takk for gode råd!! :) Nydelige matbilder her, lekkert!

    SvarSlett
  5. Namnamnam, det så kjempe godt ut! :D den må prøves ut!

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...