tirsdag 2. juni 2009

Award

Søte, snille Datt har gitt meg en award!! Tusen millioner takk!


Denne vil jeg gi videre til (leste et sted at jeg skulle gi den til fem andre):

1. Kristins hus
En utrolig flott blogg, hvor jeg drømmer meg bort i alle hennes finfine bilder fra hus og hage. Det var via hennes blogg at jeg ble kjent med den utrolige verdenen av interiørblogger og andre blogger! Kristin, denne fortjener du virkelig!

2. thinkthank
Vet ikke helt hvordan jeg oppdaget denne bloggen, men inne hos herlige Marthe koser jeg meg glugg ihjel! Her er det livsnyting, interiør, mat og tanker om litt av hvert. Hun skriver bra, og jeg sitter stort sett med et smil om munnen når jeg er der inne. Hun er også flink til å legge igjen lange og koselige kommentarer hos andre bloggere!

3. Kasparas regnbue
Regnbuebloggeren, som Kamille kalte henne... En av de o-store interiørbloggerne for meg! Her finner jeg inspirasjon til tusen! Nå har hun til og med startet en salgsblogg... Bra det snart er tid for feriepenger, sier bare jeg!

4. Katrines tanker
Denne flotte jentas tanker liker jeg å lese om! Mote, interiør, kjærlighet, mat, hverdagsliv og livsnyting... Gode og positive tanker som gjør meg glad!

5. HippieChic
En blogg jeg ganske nylig har "oppdaget". Noen blogger trives man på fra første stund, og dette var en av dem, her er det mye fint å se på, herlige farger og masse inspirasjon å hente!

Hadde det ikke vært for at Datt ga awarden til Ninas drops, og at hun har fått den før, skulle hun fått en av meg! Hun er nemlig en av min absolutte favoritter! Anbefaler en titt innom. Kanskje har flere også fått den før, men det kan vel ikke skade å få den en gang til!? Datt har lagt til regler for awarden, de finner du her...

5 kommentarer:

 1. Hurram du gjør meg glad! tusen takk Glede! hva om det kommer en i retur? :)

  SvarSlett
 2. Glede!!

  Nå gjorde du meg glad! Takk for varme, fine ord:) Føler meg superheldig som får en award i denne uendelig store bloggverdenen:) Du er også en av mine faste favoritter som jeg bare MÅ innom. Man blir faktisk litt avhengig;)

  SvarSlett
 3. Hei på deg! Tusen takk for Award :-) Kjempe kjekt rett og slett!!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...