søndag 21. juni 2009

Søndagshopping

Jeg og Lille Glede har hatt en fantastisk dag! Jeg har vært litt vårslapp og tom for energi i det siste, men i dag er jeg meg selv igjen og det er bare såå herlig! Vi har kost oss masse, trillet en tur (og da tittet solen frem og har vært her siden!), og i tillegg har jeg fått gjort litt småting i huset. Et av mange malingsprosjekt er påbegynt, rundstykkedeigen står til heving og jeg har fått ryddet litt.

Snart kommer Herr Glede hjem fra fisketur, det ryktes at han har fått en stor ørret, så det spørs om det blir en herlig fiskemiddag i morgen. Vi skal kose oss med rester fra gårsdagens middag, kjøttboller og couscoussalat. Da vi var på trilletur, kom jeg plutselig på at det er en søndagsåpen butikk i nærområdet, der jeg alltid finner noe fint! Tok en tur innom, og det ble litt på både liten og stor.

Falt for fargene og designen på disse...
Lille Glede er så nysgjerrig på dyr, disse blir fine på rommet hennes. Ser for meg en snor med masse bilder på, festet med klesklypene.

Måtte bare ha denne utrolig fine "sommerfuglhåven" og den matchende paraplyen til Lille Glede. Naturfaglæreren skal ha med datteren på insektjakt!! 75 kr per stykk, syntes det var billig!

Vi går på babysang, og Lille Glede elsker rytmeeggene vi bruker der! Herr Glede har rapportert at hun de siste gangene nesten ikke har villet gi dem fra seg, så da jeg fant disse til 19 kr per stykk, var jeg ikke i tvil. Gjett om det har vært rytmekonsert her i dag!?

Disse kjøpte jeg på den samme butikken for flere måneder siden. Krokene venter på å bli festet på en hylle jeg skal male, som skal på Lille Gledes rom. Fine, ikke sant?

Viser fram denne i samme slengen, ser ut til at jeg ubevisst lager et marihønetema på barnerommet. Denne kjøpte jeg på Design(er)torget (?) i Oslo. Vi liker å leke her i huset!
Ha en flott søndagskveld alle som titter innom!

9 kommentarer:

 1. Høres ut som du har hatt en fin dag! Og fant mye fint på din vei! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Kuuuuult, så mye digg du fant da!! :D Herlig med litt marihøner på barnerommet, og de klesklypene blir nok søte på ei snor, gleder meg til å se! :) Neste gang blir jeg også med!!

  SvarSlett
 3. Skal si du har fått shoppet i dag og det på en søndag!
  hehehe
  Er det åpent så er det åpent;)
  Ørret er digg...med agurk-rømme dressing til...mmmmmm
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 4. SÅ masse fint du har kjøpt, tipper lille Glede får et veldig fint rom.. Morsomt å kjøpe inn når man finne noe man liker!

  Der var forresten på lille engen jeg kjøpte det, masse fint der. Liker også det andre merket som jeg ikke kommer på i farten, de som har kopper,salatbestikk osv med prikker veldig godt.. Men synes at de er alt for dyre, veldig synd!

  Ha en fin kveld!:)

  SvarSlett
 5. takk for besøk på bloggen min.
  nå gleder jeg meg til å følge bloggen din.

  SvarSlett
 6. Så mange stilige ting du har kjøpt! Men lurer virkelig på hvilken butikk som ikke bare selger mat eller planter som har søndagsåpent? Ha en super uke! Klem B:-)

  SvarSlett
 7. Søndag er en fin dag til litt rolig koseshopping med liten og stor :) fine ting fikk dere tak i også.. Jeg er i Oslo igjen etter en deilig elg hjemme på toten. Der lader jeg opp kroppen med masse positiv energi. Det er noe spesielt med å være "hjemme-hjemme", og slapper ekstra godt av.. Håper du har hatt en fin helg, glede. Godt å høre at du føler den gode-gamle er tilbake igjen :) nystekte rundstykker hørtes heller ikke vondt ut!

  SvarSlett
 8. Hei på deg på en mandag!

  Det er så koselig å komme tilbake etter en helg uten internett og finne mange koselig innlegg hos deg! Søndagskos med Lille Glede hørtes herlig ut. Sikkert ingenting i verden som er bedre enn å kose seg med lillejenta si:) Og så fine servietter du fant - slike har jeg også;) Og marihønene gleder et marihøneelskende hjerte (det er noe med meg og visse dyr... ugler, marihøner, bambier, sjiraffer- de er så fine!)

  Jeg bakte også Kasparas olivenboller i helgen - de ble en slager!

  Her er det jobbdag i dag, har igjen èn sak før jeg kan ta ferie. Men nå frister en venninne med is i parken. Må nok vurdere en tidlig slutt på arbeidsdagen i dag;) Håper sola skinner hos deg og at du er full av energi!

  Klem fra Marthe

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...