tirsdag 2. juni 2009

Gledes tårer

Nei, jeg snakker ikke om gledestårer, men om Gledes tårer! Dagen i dag er nemlig litt spesiell og vemodig, det er min siste permisjonsdag sammen med min lille, STORE Glede!

Nå er det åtte måneder siden denne herlige jenta ble en del av livet vårt! Jeg har aldri hatt det så bra som i denne tida sammen med solstrålen vår! Selv om det er bare tre uker til sommerferien, føler jeg likevel at dagen i dag setter punktum for en fantastisk periode i livet mitt, og da blir det noen tårer i dag. Mamma elsker deg, Lille Glede!


Så kommer plutselig et bilde av mat... :) Noe må man gjøre for å få opp stemningen! I dag ble det "Supersuppe". Siden min kjære Herr Glede ikke tåler reker, prøvde vi med kylling i dag - og det var minst like godt! Mmm...

6 kommentarer:

 1. Skjønner deg veldig godt! Her er lillegutt blitt 7 mnd og jeg skjønner ikke hvor tiden er blitt av! Har vært gjennom det 2 ganger før, men tror det å begynne på jobb igjen denne siste gangen blir ekstra vemodig.
  Sukk..får nyte de siste månedene, å grue seg kommer det ikke noe godt ut av:)

  SvarSlett
 2. Jeg føler med deg, hun er jo så goood! ;) Greit tidspunkt å starte på da, når du går ut i lærerferie om tre uker, blir liksom en test-periode... :P
  Den suppa så i alle fall god ut, tror jeg må prøve den! Med kylling da, jeg får jo aldri nok av kylling... :)

  SvarSlett
 3. Fikk nesten en liten tåre i øyekroken jeg nå... er jo litt ekstra emosjonell om dagen i tillegg, men denne morsfølelsen er sterke greier, det skjønner jeg. Kjenner på den allerede og frykter nesten hvor stor den kan bli når jenta kommer. Men åh, som jeg gleder meg! Heldig Lille Glede som har en snill og omsorgsfull mamma, jeg tipper hun har storkost seg disse første månedene:)

  Ha en fin kveld!

  Smil og glede

  SvarSlett
 4. Kjære Glede
  Gjett om jeg kjenner meg igjen i innlegget over! Jeg ble såååå vedmodig, sentimental og følelsesladet. Synes det var grusomt å forlate ungene ute i den store verden, mens jeg selv gikk på jobb. Nå var mine unger mye større på den tid også, men like ille! Jeg rakk faktisk bare å jobbe tre uker før jeg suste ut i ny permisjon og skulle ha andre mann. Så ble det kontantstøtteordning etterhvert, og minstemann var to år da han inntok barnehagen.
  Vakkert bilde med de to hendene! Tror jeg ble helt nostalgisk nå jeg, selv det ble nesten litt sterk kost, hi,hi!
  SÅ...... tusen takk søte, snille Glede for Awarden og de pene ordene dine!!! Så hyggelig å høre at du blir inspirert av bloggen!
  Jeg blir inspirert til matlaging hos deg!
  Må innrømme at jeg brukte mye mer tid og var langt mer fantasifull i matveien noen år tilbake. Nå er dagene så hektiske, og vi skal fly avgårde på fotballtreninger flere dager i uka. Dessverre, går det litt på bekostning av det å prøve ut nye spennende oppskrifter og slikt som jeg ofte gjorde før. Du er ufattelig flink, og det må være en glede å sette seg til Gledes utsøkte matretter!
  Ha en fin morgendag! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 5. Ååå, skjønner at det er vedmodig! Nydelig bilde av hendene deres!! Nyt dagen!! :-)

  SvarSlett
 6. For et herlig bilde! Husker selv hvordan den siste permisjonsdagen var! Tiden går jo så utrolig fort. Jeg er så heldig at jeg skal ha gutten min hjemme i hele sommerferien!Herlig!:)
  Lykke til med jobbstart!:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...