fredag 19. juni 2009

Hyllefyll

Kjøpte en hylle i dag, på Emmas house. Har hatt lyst på den en stund og i dag ble den min! Den skal etterhvert få plass i gangen.

Har "prøvedandert" litt, og måtte ta et lite bilde for å vise dere. Blir vel ikke hengt opp før etter helgen. Ikke bare, bare å henge opp en hylle på en betongvegg! I alle fall ikke i en høyblokk... på helg... når Lille Glede har lagt seg.. Det høres når man skal få opp noen skruer, for å si det sånn.

Synes hyllen er kjempesøt! I samme "serie" som nøkkelskapet mitt. Kjekke "hyller" som jeg kan sette bilder, kort, Lille Gledes sko og annet nips i. Også noen søte kroker til å henge småting på... Der henger for øvrig en liten nøkkelring som jeg ikke husker å ha kjøpt!!? Seriøst, ammetåken er skummel.

I kveld har vi spist på verandaen; cæsarsalat med hjemmelaget dressing og foccacia! Herr Glede toppet salaten med litt selvdyrket ruccola... Mmm..

Da jeg kom hjem fra jobb i går, fikk jeg Màrtha-liljer av min kjære! Jeg får ikke blomster så ofte, men det synes jeg er helt greit, for da blir det sååå kjekt når jeg først får! Takk, mannen min! Ønsker alle en herlig helg!

6 kommentarer:

 1. ooh..nå ble jeg sulten.. :-s Og hyllen var kjempe fin! :)

  SvarSlett
 2. Ja det var en flott hylle!! Ønsker deg en fin lørdag!

  SvarSlett
 3. God morgen, Glede!
  Hyllen så veldig fin ut! Perfekt til glade småting. Så spennende da og kjøpe ting i ørska!! Det kan jo bli mange forundringspakker da etterhvert i heimen. Jeg er FOR å leve livet vilt og spennende!
  Som alltid blir jeg skrekkelig sulten her inne på bloggen din. Hmmm.....kanskje ikke det blir så mange bloggbesøk og heller frokost neste.
  Ha en nydelig og velsmakende lørdag, Glede!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Den hyllen var virkelig søt!! Koselig å sette forskjellige småting i den. Kjempesøtt med småskoene i!
  Den maten så virkelig fristene ut!
  Mat bildene dine er virkelig inspirerende!

  Ha en fin lørdag!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 5. Ååååh, det var en KNLLFIN hylle!! Me want... hihi... Søte sko Lille Glede har :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...