lørdag 6. juni 2009

Oransje på kjøkkenbenken

Pyntet litt på Seltin-boksen i dag, så det går an å ha den fremme på kjøkkenbenken... Valgte oransje papir kjøpt på "Nettpynt". Har flere ting i oransje på kjøkkenet, så i dag blir innlegget dedikert den herlige fargen!
Ha en flott lørdagskveld! Her blir det ikke uventet noe godt å spise, både middag og dessert...! Mmm... Livet er herlig!

5 kommentarer:

 1. ooh..det med boksen var smart :)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har på kjøkkenbenken!

  SvarSlett
 3. Hei på deg. Sjekk siste innlegget hos meg.. :)

  SvarSlett
 4. Oransje er hot, og det var jo et kjempelurt triks det med boksen! Mannen rister litt på hodet når jeg dekker frokostbord. Jeg hater emballasjen de fleste ting kommer i, og jeg heller syltetøyet og cottage cheesen i skåler, og tar osten ut av plastikken. Det er nesten så jeg heller melka over på karafler også;)

  Apropos innlegget ditt under, jeg var så heldig å bo med ei som jobbet på Godt Brød et år, og jeg lover deg - hun var den beste kollektivsamboeren du kan tenke deg. Hver kveld kom hun hjem med poser fulle av bakstevarer. Jeg og mannen hadde fast rituale på lørdagene, der vi startet dagen med Godt Brød. Da passet vi på å komme i køen til hun jeg bodde med, og når vi skulle betale slo hun inn to kroner på kassa. Uff, jeg var like flau hver gang, men hun stod hardnakket på at dette ville hun gjøre. Mens vi spiste kom hun med kaffe, juice og kaker til oss. Oj, for et år! Men oj, så godt også!

  Ha en nydelig søndag Glede, og ikke stress med barnerommet til Lille Glede, jeg tror hun har det helt supert akkurat sånn ting er jeg:)

  SvarSlett
 5. Hvor herligt med noget farve i køkkenet. Så fin Seltin boksen blev. :-) Jeg bliver glad af at kigge her på din blog, som er så livlig og fuld af gode farver.
  God søndag til dig.
  Hilsen Charlotte i DK
  www.herhosmig.blogspot.com

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...