onsdag 24. juni 2009

Sommer og skolefri...

"Når æ våkne på morran en sommerdag, og ser ut av vinduet mitt. Og sola skin og himmeln e blå, og æ tar sommerkjolen på." (Malin)

Synes den teksten beskriver så grunnleggende enkelt hvordan det føles med sommerferie!

Nå har jeg jobbet i tre uker på skolen min, i dag kunne vi lærerne også ta ferie. Jeg gleder meg til å tilbringe dagene sammen med min Lille Glede igjen!

Tar med noen bilder av deler av uteområdet i skolegården. Ble så glad og inspirert da jeg så at møbler og blomsterkasser hadde blitt malt i herlige, klare farger! Tipper det er SFO som har vært ute med malerkosten. De er så kreative!

Vi lærerne har avsluttet året med et lite seminar på en fantastisk plass... Bilder kommer! Både interiør og mat... :)

4 kommentarer:

 1. Fine benker i fine farger!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Nyt ferien! Håper vi treffes etter hvert:) Og du; de superlette, supergode brødene har blitt en favoritt her i huset:)

  Sommervarm klem fra Eva

  SvarSlett
 3. Så fint..! Alle skoler burde fått inn litt mer farge spør du meg.. :-)

  SvarSlett
 4. Malin fikk fanget den gode sommerfølelsen i en enkel tekst - akkurat sånn er det, og det er så herlig!

  Gratulerer med sommerferie!! Nå kan du bare kose deg med Lille Glede og Herr Glede, nyte alt som har med sommeren å gjøre og bare være til! Det er så fint å høre deg beskrive den gode morsfølelsen. Tror mammaen til Lille Glede er veldig glad i barnet sitt. Kjenner på spenningen hver dag nå. Nå er det bare syv uker igjen, og jeg kan nesten ikke vente med å holde og lukte på den lille jenta mi. Ei i bygården var har en datter på to måneder, og i dag har jeg sittet ute å holdt på henne. Ble så rørt av å tenke på at jeg snart holder mitt eget barn. Jeg både tror og håper at mammarollen blir fantastisk!

  Kos deg med familien din Glede, og ha gode dager!

  Stor klem fra Marthe (som har bakt olivenboller i dag også, hehe)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...