onsdag 3. juni 2009

Orden i sakene

Jeg er lærer, ergo står jeg i fare for å bli distrè.. Hihi.. Strengt tatt har jeg nok alltid vært littegrann distrè. Da er det greit å legge til rette for at man kan holde orden i viktige saker og ting, slik som nøkler! Falt for dette nøkkelskapet, kjøpte det i fjor sommer. Tror det stod noe bakpå om at det er gjenbruk av gammelt materiale, og det ser litt naturlig slitt ut. Det liker jeg!

Her henger også to innrammede sider fra en gammel florabok eller bok om "Nyttevekster og matplanter" (noe i den duren) kjøpt i en bruktbokhandel. Har også slike på kjøkkenet, vist i et annet innlegg.

På kjøkkenet henger illustrasjoner av ulike matplanter og urter, her er det ulike bær som får pryde veggen. Passer godt for ekteparet Glede som elsker å plukke bær om høsten!


Skapet henger i gangen, så her henges nøklene straks vi kommer inn og det er ikke noe problem å finne dem på tur ut (med noen unntak...hihi)! I butikken (Emmas house) jeg kjøpte nøkkelskapet, har jeg også funnet en slags hylle i samme stil, som selvfølgelig ville passet perfekt i gangen.. Vi får se om den blir vår etterhvert.

4 kommentarer:

 1. I like it, tror jeg har kommentert det når jeg har vært hos deg, er på utkikk etter et lignende selv, men det skal selvfølgelig ikke koste noe da! hihi...

  SvarSlett
 2. Ah, så det er en egenskap ved lærere at de er distrè? Det forklarer hvorfor jeg har blitt dratt mot læreryrket. Tror jeg troner øverst på kransekaka når det gjelder å være distrè her i verden. Et slikt nøkkelskap hadde nok vært hendig her i huset også, for nøklene har en lei tendens til å gjemme seg for meg. Og det har selvfølgelig ingenting med at jeg er distrè å gjøre... de blir borte heeelt av seg selv;)

  Liker forresten veldig god de innrammede bildene. Så etter store florabilder når jeg var i Købenahavn, men fant liksom ingen som var helt perfekte.

  Så fint at første jobbdag gikk bra! Og så gøy å møte klassen du skal ha til høsten:) De førsteklassingene er så små og søte. Blir også så glad når du sier at jeg har mye å glede meg til med babyen vår. Åhhh, det kribler i magen (og det er ikke bare Mathea sin skyld, tror nok det finnes en del sommerfugler der inne også!)

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 3. Hei hei, glede, og tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg. Jeg har rett og slett ikke rukket å besøke så mange blogger i det siste, men nå i kveld er jeg fri og ledig, heldigvis. Det er så koselig å titte innom her igjen i din glede hule. :))) Bildene og nøkkelskapet er kjempefine. Jeg tror ikke man trenger å være lærer for å være distre. Jeg er så distre at det noen ganger er helt vondt. Uff. Har ikke tall på alle de flaue historiene om nøkler, mobiltelefoner som jeg har laget. :))

  SvarSlett
 4. Hei! Bildene var kjempefine, kunne tenkt meg slike selv også:) Nøkler blir lite brukt her på landet, ingen tyver her vettu, så døra låser vi bare vi skal være borte en stund...hihi. Ha en fin helg:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...