mandag 15. juni 2009

A weekend to remember

Vi "landet" i leiligheten omtrent halv sju i går kveld, fikk Lille Glede i seng til sju og tro det eller ei, klokken åtte var også Glede i seng. Trøtt, men veldig fornøyd med helgens Oslo-tur.

Som jeg skrev i forrige innlegg, Mamma Mia var helt fantastisk! Med norsk humor, nye replikker og flotte skuespillere, ble det masse latter og sang! Synes Skåber og Bjørnov har gjort en flott jobb med å oversette tekstene til norsk!

Lørdag var vi på seiltur med Herr Gledes søskenbarn, som bor året rundt i seilbåten sin. Han var dyktig guide, og vi fikk en veldig fin dag rundt om i Oslofjorden. Her et herlig rosa "stunt" fra Moods of Norway. Glede selv, var litt for mye i "lugaren" for å få en liten jente til å sove, så jeg var dessverre svimmel og halvdårlig første del av turen. Men etterhvert sovnet solstrålen, og herlig mat, blide medpassasjerer og frisk luft gjorde underverker på formen.

Kapteinen hadde laget en nydelig kyllingsalat som vi fikk servert i solskinnet!

Selv hadde vi med ferske reker og baguetter, kjøpt minutter før vi steg ombord... Mmm...
Som sagt hadde vi en superflott helg! Jeg har for øvrig samlet noen tips til andre som skal på en lignende Oslo-tur, eller i det minste skriver jeg dem ned, så jeg skal huske det til neste gang.. hihi..
1. Husk kjolen og dressen du har hengt ved kofferten i gangen. Kan være kjekt å slippe å bruke den første dagen på å finne antrekk til kvelden..
2. Ikke tenk; "for en gangs skyld skal jeg ikke pakke så mye klær, jeg finner sikkert masse fint!" Da finner du garantert ikke noe... :)
3. Til mannen; ikke ta på bukse med nagler på! Kan skape trøbbel i sikkerhetskontrollen. Komisk i starten, men..
4. For guds skyld ikke ta bilde av noen som blir tatt til side i sikkerhetskontrollen! Forbudt.
5. Et hotell med vindu ut mot Brugata er ikke akkurat midt i blinken for en småbarnsfamilie...
6. Har du billige møkkasolbriller kan du være sikker på at de går i stykker akkurat idet du setter foten på operataket... Og de kan være kjekke å ha akkurat da! ;)
Vi tok det meste med et smil, og sammen med masse flotte opplevelser, ble dette en minnerik helg sammen med våre nærmeste! Shopping ble det lite av, ikke en eneste ting til huset ble kjøpt. Vi prioriterte opplevelser og tid med hverandre. Takk for en super tur, snilleste mamma, pappa, svigermor og svigerfar!

8 kommentarer:

 1. Å det hørtes kjekt ut med båttur og deilig mat!
  Klem fra Maja

  SvarSlett
 2. Hørtes ut som en kjempetur!! :D Gleder meg til å høre mer og se bilder! :) Og den kyllingsalaten.... Mmmm... Nå ble jeg sulten...!

  SvarSlett
 3. Høres ut som dere har hatt en kjempe fin helg, og noe spennende? aldri noe særlig å få trøbbel i sikkerhetskontrollen.. Haha, er jo litt komisk da ;) Godt å se at vinværet jeg bestilte til dere kom på lørdag. Da smaker reknee ekstra godt. Hadde tenkt å si at du måtte komme innom meg på jobb i Bogstadveien, jeg jobbet nemlig inne i dette været.. Klem

  SvarSlett
 4. Høres ut som en herlig helg!!
  Deilig å gjøre noe helt annet en helg!!
  Lurt å skrive ned hva du må huske til neste gang .....hi hi hi

  SvarSlett
 5. Velkommen tilbake i bloggverdenen Glede!

  Vi gleder oss over å ha deg tilbake! Jeg satt med dårlig samvittighet i helga fordi jeg ikke rakk innom deg med Oslotips før du dro, men det ser ut til at du har greid deg særs bra uten min hjelp;) Finværet kom, god mat ble inntatt og Glede har kost seg - høres helt topp ut!

  Måtte le av tipslisten din! Haha, så morsomt. Eller uff, kanskje ikke morsomt å glemme kjolen og ha et bråkete rom midt i Brugata, men når jeg kom til punktet med at det ikke var så lurt å ta bilde av en som ble trukket til side i sikkerhetskontrollen kom latteren! Kan tenke meg situasjonen...

  Neste gang du er i Oslo er du hjertelig velkommen på lunsj, jeg har nemlig blitt særdeles dreven på bloggtreff i det siste;)

  Ha en nydelig dag Glede!

  SvarSlett
 6. Hei!

  Herlig blogg altså, god stemning! : )
  Hi hi hi hi, så morsomme tips!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Hei!
  Hørtes ut som en herlig og minnerik helg:) Syns jeg ser for meg de ulike hendelsene..hihi
  Ha en super uke!

  SvarSlett
 8. Hihi, skal ha reisetipsene dine i bakhånd når jeg pakker før ferien her.
  Jeg tenkte jeg skulle pakke lett fordi jeg regner med å shoppe litt der over i unaiten ;).Jeg skulle for en gangs skyld være streng med meg selv og pakke lite. Nå fikk jeg kalde føtter ;)
  Men naglebeltene blir i allefall lagt igjen hjemme!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...