søndag 28. juni 2009

Drømmehagen

I skrivende stund sitter en halvt sovende Herr Glede med en halvtrøtt Lille Glede på fanget, hun ser med et halvt øye på "Drømmehagen" på nrk super. De fleste småbarnsforeldre vet nok hvem det er? Hoppsi Deisi! Noen som har lagt merke til den utrolig fine dynen til Hoppsi Deisi? Prøvde å finne bilde men...

Følte nesten at jeg var i "drømmehagen" selv i dag! Jeg og Lille Glede var invitert til herlige Datt på formiddagskaffe. Fikk skikkelig sommerfølelse da jeg kom trillende bortover plenen mot leiligheten, og så dette nydelige sommerbordet!

Finfint servise og flotte stettglass (i plast) fra Kremmehuset.

Herlig og kald iste, pistasjeis og kaker.. Mmm.. Et oppmerksomt øye ser kanskje at det er dekket på til fire.. Ammetåke-Glede glemte å si fra om at Herr Glede var på jobb, så Herr Datt måtte nøye seg med oss damene. Det gikk vel greit det tenker jeg.. :) Datt er en ordentlig god vertinne. Alltid trivelig å komme dit! Lille Glede storkoste seg på plenen. Smilte, vinket, krabbet og smakte både på gress og is. Tusen takk for en koselig stund hos dere!

Før jeg dro, hadde jeg forberedt middagen, så jeg trillet hjem, ordnet det siste og pakket piknikbagen. Da Herr Glede låste seg inn, sto vi klar for å gå ut, med pledd, parasoll og masse godt på lur!
Svigermors nyyydelige viltkjøttkaker og couscous-salat med mais, rødløk, paprika og tomat.

Foccaciabrød! Kjekt å finne i fryseren!

For en superfin helg! Jeg elsker sommer!!

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for besøket, vi kan å kose oss vi! ;) Middagen så delish ut, tror jeg må prøve den salaten, ser veldig fristende ut!! :)

  SvarSlett
 2. Det så ut som en herlig dag, godt med sommer ja:)

  SvarSlett
 3. Kjære Glede!

  Nå har jeg vært ute av bloggverdenen en ukes tid på grunn av kranglete nett, og jeg blir nok borte en stund fremover. Men jeg ville bare innom deg for å ønske deg og den lille familien din en kjempegod sommer!! Jeg har virkelig satt pris på de koselige kommentarene dine og alle det fine og inspirerende innleggene dine. Jeg stikker innom deg hvis jeg finner nettilgang når jeg er på ferie:)

  Nyt livet og sommeren!!

  Stor klem fra Marthe (som gjerne skulle tatt plassen til herr Glede under dagens Datt-besøk);)

  SvarSlett
 4. Åååh, for et fint hagebord! Det ser deilig ut!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...