Jeg er alltid like optimistisk når jeg baker horn: jeg tar det jeg finner av rester i kjøleskapet, denne gangen ble det litt paprika, vårløk og soltørket tomat..
torsdag 4. juni 2009
Fyllet har skylda
... men hvem har skylda for fyllet? Altså, nå håper jeg dere ikke leser feil, jeg har slett ikke havnet på fylla i ammetåka - jeg har bakt horn, og da gjør jeg alltid en klassisk "feil"! :)
.. ost og skinke må det være! Vi bruke også pepperoniost eller lignende, det glemte jeg å kjøpe i dag, men det smaker virkelig godt i disse!
Ingrid Espelid Hovigs deig med 45 g margarin, 3 dl melk, 35 gjær (jeg tok ca 8 gram tørrgjær), 3/4 ts salt, 1 ss sukker, 150 g sammalt hvete, grov og ca 250 g hvetemel. Heves 30 min først og etterheves 20-30 min, stekes i 15 min på 230 grader.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Godt!
SvarSlettHåper det går bra på jobb:-)
Natta
yummy, så veldig godt ut! rar form eller ikke.. :)
SvarSlettHerr Glede er en heldig mann! ;)
SvarSlettÅ gurimalla FOR EN HEADER!!! Den var RÅFIN, og helt meg!!
SvarSlettBle vanvittig sulten av å se de hornene, og ser at du har mange gode oppskrifter nedover. NAMNAM :)
He an fin helg!
Klem fra MAripari, litt misunnelig på headern
Åååh guriland, nå ble jeg sulten! det så kjempe godt ut :) takk for tips!
SvarSlettHei Glede :) takk for koselig kommentar på bloggen hos meg i går :)Matlaging er alltid hyggelig lesestoff og Camilla Plum er en favoritt hos meg. I går kveld begynte en serie med henne på NRK2 som skal gå hver torsdag kl.19.30 så da er det bare å følge med hvis det passer sånn :)
SvarSlettKoshold er en interessant ting og jeg er vel mer opptatt av det enn noensinne nå som vi har hatt sykdom i huset..Har dessuten en venninne som har en doktorgrad i ernæring så det snakkes mye mineraler og vitaminer innimellom :)Ønsker deg en fin fredag videre!
Her er det sur blåst og småregn i dag...Klem fra kardemomme :)