mandag 5. mars 2012

Gledelig gjenbruk - en drøm ble til virkelighet!Etter at vi flyttet hjem, har jeg lenge drømt om å få i stand et ordentlig bruktmarked! I går ble drømmen til virkelighet. ca 20 påmeldte og mange kjøpelystne folk, sørget for ordentlig markedsstemning på Halsa skole! 9. klasse hadde markedskafè.
Her ser dere Lille Glede foran våre bord.


Folk var utrolig positive og mange ga tilbakemelding om at dette MÅ gjentas! Gjett om det skal! Kanskje allerede til sommeren? Drømmer om marked utendørs ved ferjekaia. :)


Kl 12 åpnet dørene og det var utenfor! Kjempegøy!


Antikklåven hadde også to bord med masse flott!


Skogan friluftsgård stilte med masse fristende økologisk mat og endel brukt.


Masse blide og trivelige folk!Her er noe av det vi fikk kjøpt! Trodde ikke jeg skulle finne så mange godbiter - jeg er veldig fornøyd! Økologisk mat, klær til meg selv, masse klær til MiniGlede, lysestaker, leker til Lille Glede, et flott glass og et perlekjede. Den kule strikkebuksa kjøpte jeg av denne flinke dama. Herr Glede sikret seg et vaffeljern til utebruk som skolen solgte! Det blir kjekt å ta i bruk! Mamma var også så snill å kjøpe en kjempefin sinkbalje til oss, som har stått på sløydsalen på skolen. Den skal jeg vise senere.
Min navnesøster Kristin med bloggen Min Lykke var også der, og hun sikret seg en utrolig flott skoleplansje (er det lov å si at jeg er misunnelig?). Den vil jeg tro du etterhvert får se om du titter inn her.

GLEDELIG GJENBRUK!

NB! Til dere som lurer på hva jeg har på gang her på bloggen.. Et stikkord er bloggbursdag, og det er dere som får gavene..! Følg med!

8 kommentarer:

 1. Så gøy!!
  Og så mange kupp du gjorde!!!
  Fin ny uke til deg!!

  klem Fru Samuelsen:-))

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vel overstått marked. Må være en veldig fin følelse, å få satt ut i livet noe man har tenkt på og planlagt lenge.
  Og gratulerer med ny header! Veldig fin. Her skjer det ting altså :-)
  Fin uke til deg og dine.
  Klem :-)

  SvarSlett
 3. Det var kjempegøy!! Gleder meg allerede til neste gang:)Utrolig flott initativ altså Kristin!
  Hihi, ja skoleplansjen er kjempestilig. Men jeg tenker det blir muligheter for flere når skolene skal slås sammen:)
  Ha en super kveld!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Så gøy det ser ut! :) Og så fin bloggen har blitt :) :)

  SvarSlett
 5. For et utrolig fint initiativ!!! Du er strålende du :) Tenk for en ressurs du er for det lokale, ved å få igang slike ting. Inpspirerende!!
  Og du, jeg elsker den nye headeren!! Jeg tror jeg sa høyt for meg selv "oi, så fint", her jeg satt :)
  Håper du får en fin tirsdag!
  Tusen takk for (ekstra) fint spor inne hos meg, det varmer mer enn du vet :)

  SvarSlett
 6. Kjære Glede! Så utrolig morsomt og fint og inspirerende og flott at du fikk i stand Gledelig gjenbruk:) Slenger meg på det Katrine sa om at du virkelig er en ressurs for lokalsamfunnet når du drar i gang slike ting. Og ekstra flott at så mange setter pris på det, stiller opp, lager kø og kjøper ting. Jegje sier jo gjenbruk, så dette skal du se kopieres i Stryn en gang. Jeg lurer nå på om du har en ekstra rolig og snill liten baby som lar deg stå sånn på så fort etter fødselen!? Jeg er så imponert, synes det skjer så masse på bloggen (helt utrolig FiiiiNi header!!!) og jeg føler nesten energien din gjennom skjermen (litt idol-språk her, Tihi) Nå ligger jeg i senga og skriver kommentarer med iphonen. Er låst i hele ryggen i dag og kom meg rett og slett ikke opp. Perfekt timet da Rasmus drar til Rupholding i natt og jeg skal være alene med jentene en uke:/ Håper det bedrer seg utover dagen:) Ha en strålende dag Glede!!! Gleder meg til bloggbursdag!! Klemmer

  SvarSlett
 7. Sv: oj Tenerife du, så herlig da!! Ja (!!) jeg blir gjerne med på et bloggetreff!!:)
  Ha en finfin kveld! Nå er det straks One Tree Hill og skikkelig TV-kveld. Tirsdager er alltid sånn:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...