lørdag 28. mars 2009

Snart tid for utlodning!

Husker dere boksen jeg "pimpet" forrige helg? Med servietter og deucopage? Da den var ferdig, visste jeg ikke helt hva jeg skulle bruke den til. Fikk et forslag om å fylle den med snop, men synes boksen var litt for stor til det.. Hehe.. Det er jo tross alt bikinisesong snart. Men nå har jeg funnet det ut! Telys! Vi tenner ofte lys om kveldene, så det går unna noen telys, for å si det sånn. Så nå har boksen fått jobben å passe på telysene mens de venter på å få plass i en telysestake.
Nå skal jeg og Lille Glede trille oss en lang tur i det fine været! Litt kjølig, men solen titter frem, så jeg håper på en fregne eller to. Senere i dag kommer jeg til å starte en konkurranse/utlodning. Her viser jeg et lite hint om hva det er du kan vinne..! Følg med! :)HAPPY LØRDAG!

1 kommentar:

 1. Hei Glede!
  Klart du må ha lilla kjøkkengardiner!
  Det høres herlig ut, sier Kaspara som ikke har kjøkkengardiner i det hele tatt. Prøver i blant, men det gjør det litt "tett" på en måte på kjøkkenet mitt. Kanskje er det fordi jeg har et streif av klaustrofobi og må ha masse luft.
  Fint med boksen med telys. Godt at ting får en funksjon også, selv om en er aldri så mye estetiker!
  Spennede ting du skal lodde ut i nydelige farver! Takk for pene ord!
  Ha en glad kveld! Klem fra kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...