tirsdag 17. mars 2009

Kjøttboller med variasjoner...

Hjemmelagde kjøttboller er en hit hjemme hos oss. I tapas, sammen med potetmos eller som i dag; med spaghetti. Jeg har blandet mange forskjellige oppskrifter og kommet frem til min egen - og varierer litt med hva jeg tilsetter.

I dag ble det: karbonadedeig, egg, olivenolje, strøkavring bløtgjort i vann, basilikum, tomatpure, parmesanost, potetmel, sitronsaft, salt og pepper. Kjøttbollene serverte jeg med fullkornspasta, salat og pestosaus.
Smakte ordentlig godt... Hadde planer om å lage en tomatsaus til, men i dag ble det lek og morro med Lille Glede samtidig (det kan man kanskje gjette når man ser stekeskorpen...), så tomatsausen får vi prøve neste gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...