tirsdag 10. mars 2009

Mitt favorittmøbel!

Fikk en utfordring av Kleiva (Kristins hus) om å legge ut bilde av mitt favorittmøbel. Valget falt på dette sekskantede skapet som står i gangen. En litt morsom historie bak det egentlig. Høygravid og med bekkenløsning, var jeg innom en brukthandel for å se om jeg fant noe jeg kunne bruke som tv-benk. Det fant jeg, men jeg forelsket meg også i dette skapet, som dere kan skimte orginalfargen på. Det var en annen dame i butikken samtidig med meg, som ble lettere frustrert da jeg kjøpte skapet, for hun hadde akkurat konkludert med at hun "skulle tenke på det". Nesten så hun forventet at jeg skulle si at "vil du kjøpe det likevel, så skal du få det altså..!", men jeg var helt bestemt på at jeg skulle ha det og var helt i hundre over dette "funnet" jeg hadde gjort. 300 kr betalte jeg, for et kupp! Jeg fabulerte om hvilken historie skapet hadde, og om den herlige, gamle damen som hadde gjemt sherryflaskene sine inni der. Kanskje var det riktig gammelt?

Skapet ble fraktet hjem med bil, og bært inn av den gravide Glede.. Det ble malt hvitt, plassert på gangen og beundret. En dag jeg stod og nettopp beundret skapet, ropte herr Glede fra stua; "Glede, jeg tror jeg har funnet skapet ditt.... På Skeidars nettsider." "Hæ!!??" Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet med det samme, men har nå kommet over sjokket, og nå er det faktisk mitt favorittmøbel. Liker den sekskantede formen, og synes den passer perfekt sammen med benken i gangen. Det står foreløpig ikke sherryflasker inni der, men hvem vet, kanskje noen kjøper skapet på en brukthandel om 60 år, og lurer på hvilken herlig, gammel dame som har gjemt sine sherryflasker inni der.

Jeg gir utfordringen videre til disse, om de føler seg fristet til å ta den, og om de ikke har fått den før!

Ninas drops

Minmill

Kaspara

Hjertepiken

3 kommentarer:

 1. Hei!! Klart jeg tar utfordringa. Jeg må bare summe meg litt for å finne favoritten :)

  Klart du kan herme. De første som jeg har strikket og har vatt i er nok de fineste. Dem kan selvfølgelig også hekles. De andre var noe jeg bare fant på -men de ble jo fine de og. Den rosa kyllingen hadde ikke garn som egnet seg til toving, så den ble litt rar. Lykke til, og legg gjerne ut bilder.

  Jeg måtte le ang.røverkjøpet ditt. Men godt du er fornøyd allikavell. Klem Hjertepiken..

  SvarSlett
 2. Hei på deg. Måtte jo stupe inn her for å se hva slags utfording du hadde på gang. Den så jo gøyal ut, og nei, jeg har ikke tatt den før. Men jeg trenger ikke gruble for lenge for å vite hvilket møbel jeg skal blogge. Må la det ligge på vent noen dager av diverse årsaker. Men det kommmer.
  Det er skjønt det skapet du viser fram, og herlig historie. Ser for meg hun der damen som snurt står igjen og ikke får tak i det. Men sånn er det, første mann til mølla.

  SvarSlett
 3. Hello!
  Ja den utfordringen tar jeg...etterhvert...ikke akkurat nå, men kanskje senere i dag,...hi hi...

  Så fine ting du fant hos bestemor da...ja det er jo så gøy å finne ting man kanskje husker fra da man var barn....

  Herlig historie forresten om det sekskantede bordet...

  Ha en fin dag=)
  Drops=)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...