søndag 22. mars 2009

Lykken er...

... å spise en god søndagsfrokost med sine kjære, med levende lys og litt slappe blomster fra helga, i en søt vase.
... ei lita tulle som har begynt å bli nysgjerrig på alt av mat som settes frem...

... noen herlige,rosalilla blomster som plutselig titter frem... står for øvrig sammen med et arvestykke fra min kjære mamma.


... en mann som har fått med seg (i all bablingen min) at jeg har lyst på oppvaskmiddel som ikke har den stygge grønnfargen. "Hvorfor har vi ikke det i Norge!, Hvorfor har ingen tenkt på det før?". Da Herr Glede kom hjem fra butikken her om dagen, hadde han med en flaske gult oppvaskmiddel til meg. Rosa klut og børste gjør oppvasken litt lettere... :)


... tid til å pusle med noen småprosjekter. I denne esken lå et kjempesøtt servise, som Lille Glede fikk av en god venninne og familien. Har kjøpt min første flaske med Decoupage, og har akkurat eksperimentert med servietter, pensel og denne smarte oppfinnelsen. Resultatet får dere se senere.


HA EN HERLIG SØNDAG ALLE DER UTE!

1 kommentar:

  1. Hei!
    Ja, jeg er en av de som av og til er innom flere ganger i løpet av dagen:) Det er fordi det er så koselig å lese om dine kreative funn og påfunn:) Det er jo så inspirerende! Kjenner jeg savner å være på besøk hos dere; må ta med meg Litjmor en fredag til storbyen tenker jeg;)

    Eva

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...