tirsdag 31. mars 2009

Nå kan påsken bare komme!

Jeg har ikke planer om å pynte så mye til påske, da vi skal reise bort, men "det meste av det lille" (litt rart sagt kanskje) jeg har av pynt er nå kommet frem. I dag skal gulvene vaskes, og kanskje blir påskeeggene også fylt med litt godsaker? Så da er vi klare - nå kan påsken bare komme! OG GODVÆRET!Enkel påskepynt laget med ark fra Panduro, saks, lim, treperler og lilla garn.
Hanen har nå fått stjert og øyne, og er fylt med vatt, og litt ris nederst for at den skal sitte godt.. Den ble litt "stappmett", men er ganske så sjarmerende synes jeg - og så har jeg jo laget den selv. Fikk høre på garnbutikken at hekling ikke tover så godt, og det stemmer nok, men jeg er best på hekling så... Den første som kommenterer hva hanen mangler, får et ekstra lodd i utlodningen! Har du ennå ikke deltatt, klikk her. Trekning i morgen!

Har dekorert noen fyrstikkesker med papiret fra Panduro. Genialt, spør du meg! Nå ligger det fyrstikkesker og pynter opp rundt omkring ved lysene, istedet for at jeg gjemmer dem fordi de er så stygge, og vi ender opp med å lete hver gang vi vil tenne et lys. :)

Lerkekvistens skudd titter frem, og kvisten har blitt pyntet med noen søte egg og kyllinger. Den tovede kurven passer på premiene i utlodningen.

3 kommentarer:

  1. Æsj, feigt Elin - du jobber jo ved pc'n!!! :)
    Glede: greide å kommentere under konkurransen jeg da.. ha ha, så mitt siste bidrag kan du bare slette:)

    SvarSlett
  2. Nåkka fordela må vi data-geeks ha å syns æ! :P Så du kommentert under konkurransen ja, må sei du virka litt gal der du kommerntert "Nebb!" mellom alle de andre "Jeg vil gjerne være med"-kommentaran.. hehe...

    SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...