mandag 23. mars 2009

Funn på finn

"Sjekk dette da! Noe for deg?", skrev en god venninne på msn og sendte meg en link. Snart dukket dette bildet opp på skjermen. For noen glade farger og herlige blomster! Absolutt noe for meg! Brettet er i følge selgeren fra 70-tallet. :)

Jeg erindret etterhvert at jeg har sett det før. Sitter jo og kikker på "finn" innimellom. Men der og da bestemte jeg meg, sendte en mail til selgeren og neste dag før kl 12 var det mitt - for litt over hundrelappen. På dette brettet skal det serveres mange gode frokoster, blåbærmuffins og annet godt. Rett og slett et funn, spør du meg! Takk kjære I!

3 kommentarer:

 1. Ja, det er vel nydelig. Litt old-fashioned, men veldig flott!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Hei på deg!

  Så koselig med hilsen fra deg på bloggen min, det gjør meg så glad:)

  Har sittet og lest lenge på din blogg nå, og dette er helt i min smak:) Ser ut som vi deler interessen for mat og interiør! Den kyllingretten du skriver om et par innlegg lenger ned så bare utrolig god ut, den må prøves!

  Så heldig du er som har en liten datter, jeg kan ikke vente til vår kommer til verden:) Heldigvis var alt i sin skjønneste orden på ultralyden, så nå er skuldrene senket et par hakk og pulsen er nede på normalen igjen. Nå skal det bare nytes herfra og ut:)

  Den tomatsausen du leste om fikk jeg veldig masse skryt for, og alle som spiste ville ha oppskrift. Jeg måtte kikke litt ned i bordet når jeg bekjente at det var en juksesaus. Tihi:) Jeg har rett og slett brukt en saus fra Dolmio (tror jeg) som heter pomodoro. Det står utenpå at den er med parmesan og cherrytomater. Så tilsatte jeg en boks hakkede tomater, basilikum og hvitløk (et par fedd). Ovnsbakte også noen ekstra cherrytomater som jeg moste i sausen. Synes de får så fin og søt smak. Denne ble helt super, men som sagt kan jeg ikke ta æren for hele oppskriften. Det er ofte sånn maten blir til her i heimen - vi starter med halvfabrikata og slenger i litt hist og her;)

  Ønsker deg en solfylt og herlig dag!

  Klem Marthe

  SvarSlett
 3. La nettopp inn en kommentar om puffen din..også ser jeg i øyeblikket etter brettet mitt! Eller nå, er det jo ditt da ;-) Så artig! Kom nettopp over bloggen din, så sitter å leser litt bakover i tid. Kjempefin blogg, har allerede bokmerket flere av oppskriftene dine :-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...