onsdag 11. mars 2009

Mal meg!

Det er vel flere enn meg som noen ganger føler at tiden går utrolig fort!? Jeg kom over dette kjøkkenbordet med stoler, da jeg var innom et butikksenter i byen. En butikk som skulle flytte solgte ut alle møblene de hadde. Vi har tidligere hatt et "barbord" med stoler her, og det var perfekt for å sitte å nyte den fantastiske utsikten over byen. Nå er vi imidlertid blitt tre i familien, og bør nok heller vende blikket mot Lille Glede når hun sitter ved kjøkkenbordet. Kunne nok også blitt litt merkelig å sitte høyt oppe på en barkrakk og lene seg ned til "tripp-trapp-stolen" for å gi henne mat...

Tilbake til dette bordet og tiden som går fort; fant ut at det ville passe perfekt på vårt kjøkken - hvitmalt og med søte gardiner til. Fikk det for 300 kr og var rent så fornøyd. Nå står det her og roper "Mal meg!" hver gang jeg kommer inn på kjøkkenet. Herr Glede benytter det også som "planter-som-trenger-lys-for-å-komme-seg"-bord (han har mye grønnere fingre enn meg, for å si det sånn), så som dere ser er det litt overfylt . Forhåpentligvis får dere snart se bilde av ferdigmalt bord og nye gardiner (de som henger opp nå, er temmelig triste, så tok de ikke med). Har også morsomme planer for "tripp-trapp-stolen", som Herr Glede forøvrig også brukte da han var liten. Herlig!

Legger ved noen andre glimt fra kjøkkenet i samme slengen...
Et søtt blomsterbord (for øyeblikket uten blomster) jeg har arvet fra min kjære mamma...
Grytekluter jeg heklet rett etter jul...

Den nye brødboksen har kommet på plass...

2 kommentarer:

 1. Hei
  Dette blir bra !!
  Så fint med brødboksen og de melamin-boksene som en kontrast mot det mørke treet benken!
  K

  SvarSlett
 2. Hei du :)Nå vil jeg passe på og takke deg for alle koselige kommentarer du har lagt igjen på bloggen min! Beklager at jeg er så dårlig på å gjengjelde besøk for tiden men jeg lover høytidelig å ta igjen det tapte snarest mulig :)Så nydelige grytekluter du har heklet i glade friske farger. Sånt liker jeg :)
  Ha en fortsatt fin onsdag! Klem fra Kardemomme :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...