fredag 20. mars 2009

Påskeglede!

Når man blogger, tror jeg man blir inspirert til å begynne all slags høytidspynting litt før andre... Jeg har i alle fall satt frem litt påskepynt! Det gir slik en herlig vårstemning, synes jeg. Dessuten er jo påsken ganske kort, og når man reiser bort, får man jo ikke nyte synet av søte egg og kyllinger mer enn noen dager.
Herr Glede har tatt inn noen lerkekvister som står på peisen. Og nå har det begynt å titte frem litt grønt.. :) Den stripete koppen og eggene er fra Indiska. Den lilla blomsterpotten fant jeg på loppemarked.
Aldri hatt så fine påskeegg som disse...
Disse søte små venter på en trollhasselkvist å henge på...

Se på hun som har brekt nebbet da, stakkar! Kjøpte disse i fjor. Litt sånn passe forvirra og søte, synes jeg.

3 kommentarer:

 1. Nydelig! Jeg gleder meg også på påsketiden! Nå kommer livskrefter tilbake! Jeg er så lei av vinteren!
  Takk for hyggelig besøk!
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Hei god morgen!
  Så mye fint du har!!
  Har noe lilla til deg jeg også... Vet du om noen som skal oppover snart? Så kan jeg sende med en liten forsinket bursdagspresang..;-)

  SvarSlett
 3. Jo, du har rett, vi bloggere pynter alltid før alle andre. Så når påsken endelig kommer er vi møkk lei av påskepynt. sånn er det i kulen for meg, bruker hele desember til å pynte og glede meg, men når julen kommer, er magien over.

  Ser jeg har samme påskeegg fra Maileg som du har. Var innom en butikk i forrige uke og kjøpte to stk, en til hver av mine døtre.

  Ønsker deg en fin helg
  Klem Minmill

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...