fredag 6. mars 2009

Ingenting slår fredagspizzaen!

Jeg og Lille Glede har dratt bort for noen dager. Nå koser vi oss hjemme hos mamma og pappa. Da de kom hjem fra jobb, var pizzaen akkurat ferdigstekt. Da Herr Glede ikke er her og kan lage sin herlige pizzadeig, ble matprat redningen i dag. Riktignok lurte jeg litt grovbakstmel i deigen (litt utenom oppskriften) - synes det er godt! Pizzasausen er alltid den samme; hermetiske tomater, olivenolje, hvitløk, salt, pepper og basilikum (helst fersk). Denne suser jeg sammen med en stavmikser. Genial oppfinnelse. Ellers ble det i dag mozarella, ananas, tomatskiver (god tomat er viktig!) og pestosaus. Pizzaen serveres med spekeskinke og ruccolasalat (mye!)... Mmm.. Fredag er en herlig dag.


Mamma gjør det alltid så koselig til vi skal komme. Roser, masse levende lys og fyr i peisen ( i dag var det faktisk jeg som tente opp). Til å bli GLAD av... :)

2 kommentarer:

 1. Heiii
  Pizza vi også. Tommys fantastiske...mmmmm.
  Kanskje du , Wilma og mor Torill skal kjøre en tur til Kleiva på interiør -og kaffeslabras i morgen ;-) KM og jeg blir hjemme alene til et stykke utover dagen. Hadde vært koselig med selskap ;-)
  K

  SvarSlett
 2. Heisan
  Pizzaen så og hørtes nydelig ut!
  Vi spiser også veldig ofte hjemmelaget pizza på fredager. Ungene elsker det og det gjør i grunnen vi foreldrene også.
  Fyr i peisen og stearinlys gjør det ekstra koselig.
  Gøy du synes slagbenken ble fin hvitmalt!
  Jeg tumler rundt og bytter stadig på putene i den og vatt-tepper. Alltid gøy med litt forandring! Ha en fin helg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...