mandag 30. mars 2009

Fiskewok!

Etter å ha spist bare kjøtt i helgen, fristet det med fisk i dag. Findus selger en genial "fiskemix" med lakse-, torske- og seibiter. Perfekt til fiskesuppe og wok. Lot meg inspirere av en oppskrift på baksiden av pakken, og tok utgangspunkt i det jeg hadde i kjøleskapet fra før. Sukkererter, brokkoli, purreløk, gulrøtter, ingefær, chili, hvitløk og fisk ble woket.
For å være sikker på at det ikke ble for sunt (...), tilsatte jeg en "restemix" av creme fraiche, rømme og fløte - ikke så mye, men akkurat nok til en herlig saus. Tilsatte også østerssaus.

Dette ble rett og slett skikkelig godt! Da risen var ferdigkokt, slo jeg et egg over og rørte rundt. Det ble prikken over i `en!

3 kommentarer:

 1. Det ser deilig ut! Så delikat! Jeg er vel glad i fiskeretter med grønsaker.
  Hilsen fra Pillepalle

  SvarSlett
 2. Så godt dette så ut! Vi pleier å lage en form med laks, paprika, purreløk og masse fiskekrydder + en boks creme fraishe over, og det er jo bare helt nydelig!!:-)
  Ha en fin uke! Klem B:-)

  SvarSlett
 3. Nam, nam, dette blir nok middagen i kveld! Jeg elsker fisk, men hadde helt avsmak for det de første månedene jeg var gravid. Nå begynner det heldigvis å endre seg- og godt er det:) Du føler deg så lett og god når du har spist fisk! Det er så bra at du blogger både om mat og interiør - mine favoritter!

  Ha en fin dag, her står maling på tapetet (ikke PÅ tapetet, men på en hylle, tihi)

  Smil fra Marthe

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...