lørdag 28. mars 2009

Vil du vinne en "påske/vår-goody bag"?

Da er det klart for den første utlodningen på bloggen min! Hvorfor? Fordi våren er på vei, det er snart påske, Lille Glede har fått sin første tann, jeg har blogget snart en måned (noe jeg synes er veldig morsomt og som gir meg energi!) og telleren min står nå på 2492! Alt dette må jo feires!

HVA KAN DU VINNE? Jo, nå har jeg heklet for harde livet noen dager, og laget noe jeg håper noen av dere har lyst til å vinne... Bestemte meg for å lage noe jeg selv synes var fint, istedet for å lage noe jeg tror andre synes er fint... :) Har laget to "påske/vår-goody bags".


Goody bag 1; Mix-match frokost-sett m/litt ekstra snadder


Fire eggvarmere (heklet etter oppskrift i mammas danske heklehefte fra tidlig 80-tall), fire serviettholdere (heklet etter eget hode...), to små blomster til pynt, to dekorerte fyrstikkesker, en Bocca 70 % (mmm...) og tre små påskeegg.Goody bag 2; Påskestemning
Fire eggvarmere (samme oppskrift som over), servietter, to litt pussige påskekyllinger, to dekorerte fyrstikkesker og en pose sjokoladeegg.

HVORDAN KAN DU VINNE?
Du får 1 lodd om du legger igjen en kommentar i dette innlegget. Skriv gjerne hvilken premie du helst vil vinne. Har du egen blogg, må du gjerne fortelle andre om konkurransen. Gir du meg beskjed i kommentaren, får du et ekstra lodd.
VINNERNE TREKKES ONSDAG INNEN KL.24
Jeg tar meg den frihet å si at dersom jeg trekker to personer jeg kjenner "in real life", trekker jeg om igjen på en av premiene. :) Følg med på bloggen om du vinner, så kan du evt sende meg adresse på e-post.
LYKKE TIL!

19 kommentarer:

 1. Jeg er med!
  Alltid gøy med konkurranse:)
  Og SÅ mange fine ting du har laget!
  Jeg forteller gjerne andre om deg og konkurransen på min blogg.
  God lørdag!

  SvarSlett
 2. God kveld Glede:)

  Jeg ble litt småskuffet over det første loppemarkedet vi var på, fant bare litt stoff. Men så kom vi tilfeldigvis over et til, og der ventet et perfekt vatteppe i grønt og rosa på meg:) Hurra og jippija! Blogger det i morgen, så får du se:)

  Jeg er med på konkurranse, falt så veldig for de øverste tingene du laget. De hadde passet perfekt her i heimen. Kan ikke få nok av lilla og rosa - det gjør meg glad! Så flink du er:)

  Gratulerer med å ha blogget i en måned, og hurra for Lille Gledes første tann:)

  Klem Marthe

  SvarSlett
 3. Blir gjerne med på konkuranssen jeg! Alltid morro det! Rosa og lilla er også min favoritt.. Fin blogg du har forresten har ikke vært inne her før, men lover å komme igjen..;)

  SvarSlett
 4. Har forresten også laget link på siden min...
  :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så flink du er som har laget så mye fint!
  Og så gøy med konkurranse! Jeg blir gjerne med jeg kan du skjønne: ) Gratulerer med så mange besøk, og ikke minst Lille Glede sin første tann! Det er klart det må feires!!
  Kos dere videre med søndagen!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 6. Ja! Så koselig :) Jeg vil gjerne ha en påske-pakke, da jeg ikke får laget noe selv ... Gjerne i lilla ... ller gult ... Æsj, like fine begge to!

  PS: Du hadde absolutt kledd petit :) Skal ta det med i beregningene.

  Og hils litjmor så mye! Gratulere med første tann, og kondolerer til mors amme-utstyr ...

  SvarSlett
 7. Alltid artig med konkurranser.Fine ting du lager, eg likte godt den gule pakken, så no venter eg i spenning!

  SvarSlett
 8. Hei og takk for hyggelig hilsen :)
  Så mye fin påskepynt du har laget! Skal du virkelig gi bort alt dette da? Det er jo imponerende generøst av deg! Slenger meg med i konkurransen!
  Ha en fin søndag :)

  SvarSlett
 9. Jeg er med!Så gøy!God påske!!!

  SvarSlett
 10. Så moro;O)herlig med kreative innslag i den travle hverdag;O)Eg elsker lilla, men er gla i gul påske også;O)Eg syns du er veldig flink;O)
  Gratulerer medn første tann og stakkars mors brøst...håper hun er forsiktig med deg!
  Vi koser oss med krabbing og babbling;O)
  Stor kos fra Hanne

  SvarSlett
 11. Så koselige vår/påskegaver, jeg er med;-) Borghild:-)

  SvarSlett
 12. Hei :) takk for hyggelig kommentar hos meg. Disse påske goodiebaggene var jo helt nydelige! :)

  SvarSlett
 13. Hei!
  Jeg vil gjerne være med i trekningen;-)
  Koser meg masse med din inspirerende blogg, du er kjempeflinik!

  SvarSlett
 14. Jeg er med på konkurranse,ja. Likte begge godis- bagene! Du har vært flittig :)

  SvarSlett
 15. vi er så klart med. Stor kos fra Hilde og Angelica

  SvarSlett
 16. Så utrolig fint! flink du er :) jeg syns begge var fantastiske jeg, så nå krysser jeg bare alt jeg kan krysse at mitt lodd er lykkelodd! merker at jeg må lære meg litt mer håndarbeid, det er jo så mye fint man kan lage, bare å bruke fantastien, og de fargene en ønsker! du inspirerer meg!

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...