søndag 1. mars 2009

Sprøstekt torsk med cæsarsalat...




I kveld har Bror Glede vært på besøk og vi har prøvd en ny rett; sprøstekt torsk med cæsarsalat. Torsken ble panert med en blanding av strøkavring, parmesan, basilikum og olje. Tilbehøret var hjemmelagde brødkrutonger stekt i hvitløk og olje og frisk salat toppet med cæsardressing. Kjempegodt! Har alltid hatt lyst til å prøve å lage cæsardressing og endelig fikk jeg prøvd det. Og det skal prøves igjen..! Kanskje med kylling til neste gang? Oppskriften finner du på Apèritif. Her finnes massevis av fristende oppskrifter, og det er også drikkeforslag til hver rett. I kveld ble det imidlertid vann til. Godt det også. Det er ikke enkelt å ta bilder av mat.. :) Skulle ønske jeg kunne sende over en smakebit til dere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...