søndag 29. mars 2009

Rosinen i ...

... havregrøten!Jeg er gift med en fantastisk mann, som gjennom de snart tolv årene vi har vært sammen, har påvirket med positivt på mange måter! Men en ting har jeg aldri skjønt.. Rosiner i risengrynsgrøten og havregrøten? Hallo? Nei, det har jeg ikke hatt stor tro på. Jo, det er sunnere en sukker, men det må jo smake veldig rart? En kveld forrige uke da Herr Glede var på jobb, kokte jeg litt havregrøt til kvelds, og da overrasket jeg meg selv med å putte rosiner i grøten! Og jeg tok meg selv i å like det!

Så kjære dere slektninger på min manns side som leser dette - nå er jeg blitt en av dere på ordentlig! I kveld har jeg spist det for andre gang... Og det blir bedre og bedre! I dag slo jeg til og strødde kanel på grøten, istedet for grillkrydder, slik jeg gjorde på risengrynsgrøten forrige helg. Anbefales ikke...

Denne hanen har blitt til i løpet av dagen. Ifølge oppskriften skal den "hovedsaklig" strikkes, men jeg har heklet hele! Nå har den fått seg en omgang i vaskemaskinen, fått noen knapper. I morgen skal den fylles med vatt, syes på øyne og "hale" som det står i oppskriften. Hallo, har haner hale? Jeg bare spør. :)

Kurven fikk også bli med i vaskemaskinen. Tovet ikke så mye som jeg hadde håpet.

Har også fått produsert noen lapper til teppet, og har ambisjoner om å rekke noen flere før jeg køyer.
Har du sett utlodningen? Hvis ikke, klikk her.
Nattinatt alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Ha-ha-ha....
  Velkommen som en av oss;-)
  grillkrydder på grøten har jeg også prøvd ja....pyton!!
  Tror det går an å vaske flere ganger, fpr å få detr tovet så mye man vil. Bare til info....
  Godnatt-hilsen fra en rosiner-grøt-spisende-svigerinne!

  SvarSlett
 2. Hei hei!
  Morsomt å se at du spiser havregrøt med rosiner, melk og kanel! Det gjør jeg også, faktisk hver dag. Med bananskiver i, og noen ganger ei brunostskive på toppen! Da smaker grøten litt karamell; )
  Ha en fantastisk mandag!
  klem fra esmaralda

  SvarSlett
 3. Haha. Velkommen. :)
  Så godt ut, ja.

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...