tirsdag 24. mars 2009

Se, så nydelig!

Jammen fikk jeg ikke enda en forsinket bursdagsgave i går! Så artig!
Se dette nydelige påskeegget! Det har denne damen laget, min kjære svigerinne. Anbefaler dere å ta en titt innom bloggen hennes. Hun har en herlig hvit stil, og tar veldig fine bilder. Tenkte å skrive mer om bloggen hennes en annen gang (med noen bilder), hvis jeg får lov da..? :)


Herr Glede mente det måtte henges på lerkekvistene, jeg trodde det ble for tungt, men det gikk bra og det ble flott synes jeg!


Er så fint å få hjemmelagde gaver. Da føler man at noen virkelig har tenkt på deg og "brukt tid" på akkurat deg. Herlig!Og så er det jo lilla da - ikke tilfeldig! :)

Men det ender ikke her. Fikk også en stor flaske med "Clean Home". Ser jo at det er mange bloggere som har slik, og nå er jeg også lykkelig eier av herlig duftende oppvaskmiddel!

Og det har ingenting å si at jeg har to flasker K, for hvis jeg skal være helt ærlig, så lukter det litt toalettsåpe av det gule oppvaskmiddelet. Hehe.. Men liker fargen da. Av det nye middelet lukter det derimot lavendel og mint! Mmmm..

4 kommentarer:

 1. Hallå

  Du verden.... Så nydelig vet jeg ikke om det var da, men.. Var litt spent på om det var "din stil", men jeg tenkte på deg når jeg laget lilla ja!! Skulle vært flere da, men rakk ikke mer..
  Så moro med oppvaskmidlet ;-) De lukter nydelig ja!
  Kos dere på denne fine dagen, og lykke til med foto-shoot ;-)
  K

  SvarSlett
 2. Hei lille Glede
  Så herlig med lilla påskeegg! Det er sant som du sier at det er noe helt spesielt med hjemmelagede gaver. Blir alltid rørt over det.
  Klikket meg inn på bloggen til svigerinnen din, og det var mange vakre bilder der.
  Morsomt med arvesko fra moren din. Husker så godt moren min og tanter snakket om "Fine line". Det var det ypperste på skofronten.
  Tusen takk for søte ord. ja, det hadde jo vært morsomt å havne i permen din, hi,hi.
  Ha en fin dag. Her har det akkurat begnt å snø! Klem fra kaspara

  SvarSlett
 3. Hei!! Takk for fin hjemkomstmelding. I dag er gutten i barnehagen og ting begynner å stabilisere seg. Jeg blir kjempeglad når jeg får kommentarer -men glemmer fort å skrive selv når jeg er innom bloggene. Jeg er ofte innom din blogg og får herlig inspirasjon. Jeg har ikke startet på jobb igjen. Min lille prins har akkurat starta i bh, og skal få ha korte dager så lenge økonomien tillater det..

  Et vakkert egg.. Og lilla er min favorittfarge og. Jeg har så lenge jeg kan huske digget lilla tross mote eller ei. Gutten min har lilla vogn, lilla klær og lilla leker. Jeg synes det er kjempetøft på gutter med litt blanding av lyseblått. Jeg tenkte meg til stoff og stil i dag, men drøyern til i morgen. Jeg trenger litt mer stoff til barneteppet jeg starta på. Etter inspirasjon fra innlegg fra kardemomme fikk jeg kjempelyst til å sy et stort lappeteppe til å ha over den hvite sofaen i hytta som vi forhåpentligvis kan innvie til sommeren. Ha en riktig fi dag!! Klem hjertepiken

  SvarSlett
 4. Så hæli, svigerinna e fin å ha! <3

  SvarSlett

Tusen takk for at du la igjen en glad hilsen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...